Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért kerülik a pszichés beteg nőket?
Ha te azt gondolod, hogy egy Borderline-ban szenvedő ember (hogy a hashtagre reagáljak) hűséges lesz, akkor fognak még meglepetések érni az életben. :)
Nem éppen az önkontroll az erősségük, ahogy a többi mentális betegnek sem.
12 fogalmam sincs. A 6 és 10 vagyok. A hatosban leírtam hogy a fiúbarátaimnál (haverok!) mit tapasztaltam és mennyire kerülöm az ilyen hülyéket és nem értem miért ilyen hülyék, erre megjött Edricus a hárompipás és megvádolt valami baromsággal, amiből úgy látszik már nem mosom ki magam :D
Ez a gyk. Elképesztő, komolyan.
10.
"Nem érdekli őket, csak dugható legyen."
Ez a kijelentésed iszonyúan primitív, általánosító és lekezelő volt, erre a részre gondoltam a kritika alatt. Akkor nem te vagy, hanem még egy őrült van itt, aki szerint "fontos" ezt minden kérdés alá beírni.
"Mert nem akarnak gyereket egy elmebetegtől."
Van aki nem akar gyereket, és van olyan is akinek nem számít, hogy sérült lesz a gyereke.
"Csak ilyenekkel hoz össze a sors."
Akkor szerencsés férfi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!