Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért kerülik a pszichés beteg nőket?
Nem kerülik, sőt, előnyben részesítik mert könnyű préda. Csak közben meg utána panaszkodnak és áldozatnak állítják be magukat.
Nőként írom. Nem érdekli őket, csak dugható legyen. Aztán meg minden bajuk van a pszichókkal, pedig maguknak keresték a bajt. Sok ilyet végigasszisztáltam fiatal koromban. Öszintén szólva, nem tudom őket sajnálni. Mindenki mondja hogy ez nem oké. Anyuka, testvérek, barátok. De neki ez kell. Hát oké. Nem a mi dolgunk 🤷 Két évtizede, felnőttként, kerülöm ezeket a szitukat. Nem érdekel, semmi közöm hozzá, oldja meg maga.
6/6
Te magad is mentális beteg vagy, mert minden kérdés alatt megtalálod a módját felmondani a 'férfiak mind szexmániás barmok' mantrát, ami elég kóros.
"Mióta vonzó a mentàlis betegség?"
Azt nem tudom megmondani, de láttam egy lányt akinek szinte az összes végtagján hegek voltak a vágásoktól, nagyon szép volt. Meg szerintem hűségesebbek is az ilyen lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!