Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az internetes társkeresés megkönnyítette, vagy megnehezítette az ismerkedést?
Számomra megkönnyítette.
Ugyanakkor értem, és ismerem a másik álláspontot.
Én viszont kifejezetten szeretem, hogy élőben nem kezdeményeznek, mert vannak ilyen oldalak.
Remek kérdés, de igazából 2 oldalú. Én élőben nehezen ismerkedem, etéren pl nekem jó.
Másfelől a társkereső/csevegő oldalakon sokkal több a férfi, mint a nő. Ergo a csajok válogathatnak kedvükre. Ezzel semmi gond sincs, csak egy csaj ha kap 30-40-50 üzenetet, hajlamos magáról elhinni, hogy ő a Pamela Anderson, és akkora arcocskája lesz, hogy kb még saját magával sem áll szóba.
Is-is.
Könnyítette, mert olyanok is kapcsolatba kerülhetnek így, akik amúgy sosem találkoznának, mert nem egy helyen élnek vagy ilyesmi.
Nehezítette, mert felkerült a sok troll, ilyen-olyan dolgokkal menőző idétlen emberek, agyonplasztikázott személyek és mindkét nem kicsit "többet vár a dologtól", mint a realitás. Aztán a csalódás után a valós kapcsolatok is nehezebben mennek, ha beszopta egy titokban nős férfival vagy "csak unatkozó, és szórakozó" nővel.
Lehetetlenné tette. A való életben nem lehet senkit se leszólítani, mert mind a telefonját buzulja plusz mind foglalt, ha meg interneten írsz rá valakire akkor "Mekkora gáz már ez a nyomi lúzer hát nem facen akar ismerkedni fuuh meg is mutatom a barátnőimnek mekkora kocka lúzer".
Na meg ne feledjük az Instagram jótékony hatásait se, aminek következtében ha nem vagy milliárdos és/vagy szénné gyúrt, Brad Pitt fejű über macsó, akkor még köszönni is derogál nekik.
A régi szép időkben volt a jó, manapság már csak az olyan helyeken mint az arab országok van esélye egy átlagos pasinak nőt találni.
"Na meg ne feledjük az Instagram jótékony hatásait se,"
Fordítva is igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!