Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy ilyen gamer férfival?
"Olyankor határozottan üvölti le a multiplayerbe a többiek fejét, és küldi el őket a halál f...ra, ha bénáznak. Ha belekiabálja a mikrofonba hogy "de mi volt ez?!" "ne kempelj, te g...ci!"
Ez valóban roppant férfias. Kicsit sem hasonlít egy 10 éves kis takony hülyegyerekre. :D
Amúgy nincs bajom azzal, ha valaki szabadidejében játszik. Én is szoktam, igaz nem ilyen típusú játékokkal, hanem régiekkel, ahol nem vagyok összekötve másokkal.
#21 "Ez valóban roppant férfias. Kicsit sem hasonlít egy 10 éves kis takony hülyegyerekre."
Ott a pont.
Egyébként én is szoktam régebbi játékokkal (is) játszani. Bár a RetroArchnak köszönhetően már sok antik játékban is lehet "multizni". :D
Még szerencse h nem ez a két véglet van csak férfiban...
N 30
A férjem elég sokat játszik, de ha olyan szavakat használna, mint "csicska" vagy "chad" akkor nem lenne a férjem.
A számítógép előtt üvöltözés a nők szemében inkább olyan mint a hiszti. Nem férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!