Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy ilyen gamer férfival?
Hát engem egyáltalán nem érdekelne, hogy viselkedik játék közben, biztos mert én nem vagyok kocka.
Viszont nem zavarna, ha nem lenne függő. Mert azért az ember vágyik programokra a párjával, és ha ezt akadályozza, az már gond lenne nekem.
Ha viszont nem lenne így, egyáltalán nem zavarna. A párom is kockult, sőt, amíg nem volt előttem kapcsolata, mást nem is csinált saját elmondása szerint.
Össze, ha nem függő. Nem sajnálnám tőle ezt az időtöltést. Azt azért kell tudni, hogy családos embernek ez már nem fér bele, ezt a játékos környezetben sokszor tapasztaltam. Aki lemarad, az kimarad.
Szóval az elején tuti nem zavarna, de családtervezés előtt felmerülne a kérdés, hogy ugye tudja, az erre fordítható idő le fog csökkenni?
Aki ilyen szavak használ, mint "chad", intant kuka.
És nem attól leszel férfias, hogy anyád pincéjének biztonságában arcoskodsz meg beugatsz a neten idegeneknek.
Fhú...
Én gamer vagyok (valamilyen szinten barátnőm is az, de a nem-gamer exemnek sem volt ezzel semmi baja), de az ilyen beképzelt, primitíven ordibáló gyökerektől falnak tudnék menni. Az nem férfiasság, ha a sajátjaidat szidod, méghozzá olyan módon, ahogy azt egy züllöttebb kocsmában is megirigyelnék. Egy ilyen ember nekem nem kéne csapattársnak, de még havernak sem. Értelmes nőnél az ilyen azonnal kuka.
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet értelmesen, nyugodtan játszani? Miért nem lehet a játékot arra használni, amire való: szórakozásra, kikapcsolódásra? Ahol már valaki idegbeteg lesz egy játéktól, ott vagy a játékkal (is) van rohadt nagy baj, vagy a játékosnak vannak olyan problémái, amik kezelésre szorulnak. Vagy egyszerűen: talán mással kéne játszania.
Egyébként a kérdezőnél minden bizonnyal mentális okok lehetnek a háttérben. Egy elnyomott, frusztrált, egyébként "láthatatlan" és sikertelen alak, aki a frusztrációját abban éli ki, hogy állati szintre ereszkedve próbál egy játékban idegenekel leordítani. Amivel egyébként tekintélyt nem fog szerezni, utálatot, és unszimpátiát annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!