Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, összejönnétek egy plus size férfival? Vagy csak a nők lehetnek túlsúlyosan is sexyk?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 14:04
1/19 anonim válasza:
Én már összejöttem egy olyannal. :) Nem tudnék szexuálisan vonzódni egy vékony / átlagos férfihez.
2/19 anonim válasza:
Ha izmos, akkor igen, ilyen a párom is. Túlsúlyossal soha nem tudnék. Vékony sportos nő vagyok.
3/19 anonim válasza:
dagadt nő: plus size, molett, természetes, szexi
dagadt férfi: kövér disznó, igénytelen, undorító
4/19 anonim válasza:
A túlsúlyos férfit apásnak kell hívni. :) apa pocak.
5/19 anonim válasza:
gazdag dagadt férfi: cuki mackó, teddy bear
csóró dagadt férfi: kövér disznó, igénytelen, undorító
6/19 anonim válasza:
Nem. Nem vonzanak szexuálisan és egészségügyi szempontból sem a legideálisabb állapot a túlsúly.
Az utóbbi megállapítás nemtől függetlenül így gondolom, elítélem a plus size nők istenítését is. Hatalmas rizikó a túlsúly, főleg az idő előrehaladtával.
8/19 anonim válasza:
Nekem se a túlsúlyos nők, se a túlsúlyos férfiak nem tetszenek. Szerintem a rengő zsír, a fáradékonyság, az eltorzult test nem vonzó.
9/19 anonim válasza:
Egy zsíros ember sose lesz sexy. Ez csak ilyen illúzió max meg kifogás.
10/19 anonim válasza:
Túlsúlyos férfiakat le kéne vágni a vágóhídon. És feldolgozás után oda adni afrikai éhezőknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!