Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, összejönnétek egy plus size férfival? Vagy csak a nők lehetnek túlsúlyosan is sexyk?
Igen simàn. Szeretem a maci alkatot a nagy pocak is bejön.
33N
Plus size... Én simán csak kövérnek mondom magam. :D
Egyébként van barátnőm, ő azt mondja, semmi baja nincs a külsőmmel. Ettől függetlenül le fogok fogyni, leginkább egészségügyi okok miatt. Nem hiányzik, hogy cukorbeteg, vagy pár éven belül izületes legyek.
Ja, és exem meg kifejezetten ellene volt, hogy lefogyjak, mert szerinte az nem férfias. Pedig aztán a felesleg nagy része rajtam nem izom, hanem zsír.
Nyilván a többségnek ez nem tetszik. Mint ahogy mondjuk egy 100 kilós nő sem jön be a többségnek. De ahogy vannak férfiak, akiknek a teltebb, vagy egyenesen elhízott nők tetszenek (vagy ha nem is kifejezetten tetszenek, de bőven tűréshatáron belül vannak), ugyanúgy nők is lehetnek, akik hasonlóan vélekednek az elhízott férfiakról.
Én inkább normál testalkatú nő vagyok,talán pár kg felesleg ha van rajtam,de voltam kifejezetten vékony is,akkor is és most is a ducibb férfiak jöttek/jönnek be.
A legutóbbi férfi akivel ismerkedtem 180 cm és 150 kg volt... imádtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!