Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek között is léteznek incelek?
csak a nők ilyen válógatósak pasik terén?
vagy a férfiak is szűrnek rendesen?
#9 Huuu de megfogtál...👏👏👏👏
Ha fél évszázada Gacy meg tudott ölni egy rakás embert, az nyilván azt jelenti hogy nem léteznek szigorú szépségideálok a melegek között. Csak aztán nehogy jobban utána olvass, vagy legyen meleg ismerősöd, aki aktív az ilyen társkeresőkön.
12.
Még Gacy is jobb, mint az a kép, amit te és a másik válaszoló festetek a melegekről, hogy mindegyik 1-1 felszínes szar, akiknek csak a tökéletes külső jön be. Ez bizonyosan nincs így.
14.
Szerintem neked gondjaid vannak cicafiú, de akarlak persze megsérteni.
Gondolom akkor te az utolsó csöveshez is odamész ismerkedni, elvégre a külső nem számít, leásol a belsőbe. Persze azt a tényt ilyenkor zseniálisan ignorálod, hogy a külső az esetek 99%-ban a belső egyfajta kivetülése, bemutatja hogy te hogy is élsz.
A "belsőhöz való vonzódás" azt is takarja, hogy mondjuk mennyi közös van bennünk. Kiskorom óta állandó sporttal és helyes étkezéssel a hátam mögött nem tudom mi a f#sz közös lenne bennem, meg mondjuk egy Fortnite Gézában. Oké, előre engedi az öregasszonyt a buszon, de ezért ne kelljen már instant leszopnom please. Érdekes módon sose a magukra odafigyelő palik sírnak emiatt. XD
15.
De nem is azok bunkóznak ezen az oldalon, mint ahogyan te tetted.
17.
Majd "bezzeg" te, mi? Na, az érdekes is lenne, troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!