Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos nők miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos nők miért csak a jóképű pasikat akarják manapság, miért lett normális, hogy átlagos férfiak csak csúnya és/vagy dagadt nőt kapnak?

Figyelt kérdés

Rendszeresen felmerül ez, hogy egy átlagos férfi miért nem éri be egy csúnyácska vagy kövér nővel, stb.

De miért érné be? Átlagos férfinek legalább átlagos nő járna nem?

2023. jan. 17. 16:34
 121/131 anonim ***** válasza:

Látod pontosan ezért vagy sík hülye, nulla intelligenciával. Köszönjük, hogy ezt ismét bebizonyítottad.

Akarom mondani: Ohh hát persze, te mindenható és mindenttudó Istencsászár. Végülis nem te próbálsz a kamu dumáid mögé bújni, hogy ne kelljen szembenézned az igazsággal, ami nem más, mint hogy egy ocsmány alak vagy, aki a kutyának sem kell.

2023. jan. 20. 19:24
 122/131 A kérdező kommentje:

Fájt volna beismerned, hogy tőlem vetted át ezt a szöveget?

Mindegy, vígasztal a tudat, hogy te és én is TUDJUK, hogy tőlem vetted át ezt, csak éppen fájna neked ezt beismerni.

2023. jan. 20. 19:33
 123/131 anonim ***** válasza:

Szeretnéd még tovább égetni magad ovis “barátom”? Bocsánat ez az ovisokra nézve sértő.

Bibibibi ez az én játékom, bibibibibi én nekem volt meg előbb, bibibibibi utánozós majom. 😆😆

Beszélünk majd ha felnőttél és megtanulod mi az az irónia, illetve tudsz különbséget tenni bizonyos dolgok között. 😘🤡

2023. jan. 20. 19:37
 124/131 anonim ***** válasza:

Figyelitek a menő bruttó 2 millás, vadiúj BMW-t vezető, magas intelligenciájú, 50+ ember fölött álló főnököt, ahogyan lesüllyed ovis szintre? :D Akarom mondani, ahogy kijön belőle a valódi buta és primitív énje? A válaszoló ironizált, pontosan azért idézte az altalad használt patkánybelsős kifejezést, hogy utaljon rá: mennyire ironikus, hogy te illetsz másokat ilyen jelzővel, miközben nálad jobban senkire nem illik.

Amúgy én hallottam már barátnőmtől ezt a jelzőt, szóval ismerd szépen be, hogy tőle nyúltad! Gyerünk, ismerd be, ne is tagadd, ezen múlik az emberiség sorsa.😀

2023. jan. 20. 19:42
 125/131 A kérdező kommentje:

Igen, ez ovis szint tőled nézve, de hát nő vagy , mit várnék tőled.

Jössz az ovis hasonlattal és pont ugyanazt csináltad. Elveszed a másiktól a játékot, az jelzi ezt és te elkezdesz bömbölni, hogy nem is te vetted el és a másik a hibás.

Szégyelld magad.

2023. jan. 20. 19:56
 126/131 anonim ***** válasza:

Rajtad kívül mindenki látja, hogy te vagy itt az egyetlen nagyra nőtt óvodás, dehát megszámolható mennyiségű agysejt és intelligencia nélküli, gusztustalan belsejű, értéktelen kisfiútól mit is várunk.

Elveszem mástól a játékot? Te eszednél vagy amúgy? Mi az talán te találtad fel a szavakat? Szabadalmaztattad esetleg levédetted a nyomorult patkánybelsős kifejezést? Vagy ami szót egyszer már valaki kiejtett/leírt azt onnantól senki másnak nem lehet használni? 😂 Dugd fel magadnak a játékodat és majd akkor írogass, ha felnőttél és képes vagy felfogni mi a különbség aközött hogy valaki tudatosan és szándékosan irónia miatt használ egy kifejezést és aközött, amit te csinálsz.

Egy óvodás is értelmesebb ennél. Ki vizionál egy sima szóhasználat esetén ilyeneket, hogy: “Elveszed a másiktól a játékot, az jelzi ezt és te elkezdesz bömbölni, hogy nem is te vetted el és a másik a hibás.”

😂😂 És csodálkozol hogy egyedül vagy.

2023. jan. 20. 20:20
 127/131 A kérdező kommentje:

Újabb öngól és lebukás, köszönöm!

Használhatod nyugodtan, csak ne tagadd, hogy tőlem vetted.

Ne szállj vitába olyannal aki sokkal okosabb nálad, mert nem győzhetsz.

2023. jan. 20. 20:31
 128/131 anonim ***** válasza:
91%

Nálad itt mindenki okosabb aranyom, sajnálom hogy tőlem kell megtudnod, ez most biztos lesújtó számodra. Adjak zsepit, hogy kisírhasd magad? 😊

Nem vett tőled senki semmit át, mivel hogy nem te találtad ki a szót. Ennyire ne legyél már nagyra magaddal, mert annál inkább kelted egy visszataszító hulladék benyomását. Jah, hogy pont ez vagy. Akkor rendben.

További jó vergődést.

2023. jan. 20. 20:35
 129/131 anonim ***** válasza:
91%

Kérdezőnk, minden felsőbbrendűségének tudatában:

[link]

[link]

2023. jan. 20. 20:36
 130/131 A kérdező kommentje:

Engem nem tudsz megbántani, lepattan rólam minden ilyesmi.

Viszont te tudod legbelül, hogy tőlem loptad ezt a szöveget és amikor belegondolsz ebbe akkor tudod, hogy fölényeskedtem rajtad. Ahogy ez bármilyen szituációban is történne, mivel sokkal okosabb vagyok nálad.

Nem kell bevallani itt nyilvánosan, nekem elég a tudat, hogy ez a gondolat átszelte az agyadat.

Jó éjszakát drágám!

2023. jan. 20. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!