Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos nők miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos nők miért csak a jóképű pasikat akarják manapság, miért lett normális, hogy átlagos férfiak csak csúnya és/vagy dagadt nőt kapnak?

Figyelt kérdés

Rendszeresen felmerül ez, hogy egy átlagos férfi miért nem éri be egy csúnyácska vagy kövér nővel, stb.

De miért érné be? Átlagos férfinek legalább átlagos nő járna nem?

2023. jan. 17. 16:34
 101/131 anonim ***** válasza:
75%

#100 gondolom a belsőd élőben pont ugyanannyira elbűvölő mint a külsőd 🤡

Az hogy ronda, alacsony és kövér vagy tény, de ha úgy szólalnál meg amiből látszana hogy qrva jófej vagy és karizmatikus, az más lenne. Mert vannak ilyen varázslatos személyek, a sztárok és hétköznapi emberek között is. De te nem ilyen vagy, csak egy visszataszító valami...

2023. jan. 19. 20:02
 102/131 A kérdező kommentje:

Nem tudsz olvasni vagy értelmezni? Esetleg bánt, hogy te egy olyan helyen vagy beosztott? Saját magam írtam le, hogy nem ér ilyennel jönni mint amit te írtál.

Én 50+ irodai munkát végző ember felett döntök, amiből bizonyos emberek alatt további emberek dolgoznak.

2023. jan. 19. 20:05
 103/131 anonim ***** válasza:
56%

“ Te sose voltál és sose leszel olyan magas szinten ahol én vagyok.”

Hát persze drága. Én személy szerint mondjuk pont leszarom az egész karrier dolgot, tökéletesen elvagyok egy olyan helyen, ahol 1) keresek annyit, amennyi nekem megfelelő az életvitelemhez, 2) megbecsülik a munkám és 3) normális, emberséges, kedves és segítőkész NŐI főnököm van. De tudod mit: inkább leszek a munkában “alacsonyabb” szinten, semmint emberileg és az életben a béka segge alatt legyek kettővel, mint ahogy te is. 😘

2023. jan. 19. 20:06
 104/131 A kérdező kommentje:

Ennek ellenére imádnak a kollégák és a beosztottak is , hiszen ott másik felem mutatom. Szigorú, de igazságos ez a vallásom.

2023. jan. 19. 20:06
 105/131 anonim ***** válasza:
81%
Biztosan rühellenek a kollégák ilyen személyiséggel, szegények.
2023. jan. 19. 20:07
 106/131 A kérdező kommentje:

Nincs ezzel baj, valakinek a ranglétra alján is elkell végezni a kuli melót.

2023. jan. 19. 20:07
 107/131 anonim ***** válasza:
74%
#104 ne kamuzz már. Hónapok óta itt vered magad és minden megnyilvánulásodból lejön hogy egy lúzer, szánalmas, csóró kisember vagy, nem az aminek itt kiadod magad...
2023. jan. 19. 20:08
 108/131 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hiszen múlt héten írtam ki kérdést hosszú hónapok kihagyása után.

Munka utáni sörözés, lazítás közben pedig azt csinálom amihez kedvem van, jelenleg itt vagyok, de most például hamarosan megérkezik az étel rendelésem amit elfogyasztok egy film közben és utána alszok.

De persze ha neked jobban esik ezt gondolni akkor tégy így, sok nő él hazugságban.

2023. jan. 19. 20:11
 109/131 anonim ***** válasza:
70%

Kuli munka esetleg a tied, mármint a valódi, nem amit itt akarsz elhitetni. Téged minősít egyedül, hogy másokat ismeretlenül és 0 információ birtokában ítélsz meg. Pont ez az, ami egy olyan emberre, aki valóban 50 másik ember főnöke, SOHA NEM TESZ, mert attól intelligensebb. Láthatóan te nem ez a kategória vagy.

Audit managerként mondjuk én “alattam” is vannak emberek, de soha eszembe nem jutna a gyk-n azzal menőzgetni, hogy én ennyit meg annyit keresek és ennyi meg annyi embernek dirigálok.

Ha valaki valóban egy magas főnöki pozícióban van, az nem egy anonim oldalon vergődik minden áldott nap és bizonygatja, hogy ő milyen menő. Pont ezekről szokott kiderülni, hogy akkora kamuk, mint a ház.

2023. jan. 19. 20:16
 110/131 anonim ***** válasza:
91%
Hallod kérdező, esetleg egy LinkedIn elérhetőséget kidobsz ide? Cserébe én is megosztom az enyém, aztán szavazhatnak a kommentelők hogy ki milyen magas szinten van a vállalati szférában.
2023. jan. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!