Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos nők miért csak a jóképű pasikat akarják manapság, miért lett normális, hogy átlagos férfiak csak csúnya és/vagy dagadt nőt kapnak?
Rendszeresen felmerül ez, hogy egy átlagos férfi miért nem éri be egy csúnyácska vagy kövér nővel, stb.
De miért érné be? Átlagos férfinek legalább átlagos nő járna nem?
“Az átlagos nők miért csak a jóképű pasikat akarják manapság”
Ööö elnézést, te talán elhízott, alkesz, nőgyűlölő, emberileg nullaként talán nem a csinos ÉS vékony nőket akarod? Jaa, dehogynem, hisz telesírtad az egész gyk-t, hogy neked csinos és vékony nő kell, mert te csak őket találod vonzónak. Akkor miről is beszélünk? Mások szemében a szálkát is ugyebár. Rettentően képmutató vagy, azért mocskolsz másokat, amit te is pontosan ugyanúgy csinálsz. Bohóc.🤡
Audit manager az lópikula nem vezető.
Hogyne majd kirakom, hogy zaklassanak.. de te nyugodtan kiteheted had lássam ki a király ha már állítólag nem én!
Már rengetegszer kifejtettem egy nő és férfi közti különbséget, nem írom le 100adszorra is, olvass vissza mi az oka ennek amit te itt írogatsz és tévúton jársz.
Neked ezt a következtetést magadtól sikerült kitalálni vagy segítettek? Aki támad arra reagálok és igen hozzám képest alul van ebben biztos vagyok. Hogy WC-s néniként alul vagy managerként alul az már mindegy.
És te egész pontosan ki vagy, hogy megmond mi a lópikula és mi nem? Ja, hogy egy senki, aki nagynak próbálja láttatni magát, közben mind agyilag, mind emberileg egy tripla 0 és a szánalmasan nyomorult életének majd mindennapját itt tengeti nő után siránkozva? Cuki.🤡
Megsúgom nálad itt mindenki FELJEBB van, bár ezt nem nehéz prezentálni, rajtad kívül itt mindenki képes logikusan és értelmesen, összefüggéseiben gondolkodni és véleményt nyilvánítani, hasraütésszerű “tények” bekamuzása helyett érvelni és nem a seggét a földhöz csapkodva ugyanazt a minden logikát és észérveket mellőző vadbaromságot fújni, amivel nem mellesleg sorozatosan mondasz magadnak ellent, minden szánalmasan gyenge “érved” meg lett cáfolva, amire persze nem tudsz mit reagálni, így inkább próbálsz felvágni a nem létező intelligenciáddal es ugyanazt ismételgeted újra es újra. Gondolom azt hiszed minél többször leírod annak nagyobb az esély, hogy igazad legyen, de sajnos ez nem így van.
Egy valódi vezető pedig megtud maradni embernek és nem veri a pár centis kis répáját anonim oldalon arra, hogy ő kit meg hogy irányít. Az kiabál a legjobban, akinél ég a ház ugyebár. Minden újabb kommenteddel bebizonyítod, hogy egy hulladék vagy, egy értéktelen szaralak, aki megérdemli, hogy egyedül rohadjon meg. Érdekes módon millió átlagos férfinak van barátnője vagy felesége, te meg mint habi tökéletes belsővel rendelkező, ultra magas intelligenciájú nagymenő még erre sem vagy képes. Ez max rád nézve gáz és ezt rajtad kívül mindenki tudja is.
Az ismételten a nem létező intelligenciádat bizonyítja, hogy szerinted aki nem vezető, az csak egy értéktelen valaki lehet és nem tudsz különbséget tenni különböző jellegű munkakörök és a ranglétra bizonyos fokai között. Aki szerint egy WC-s néni pont ugyanaz a szint, mint egy bigfournál audit managernél lenni, nos az nem vall túl magas agyi működésre. De tőled nem is vártunk mást.
By the way, verheted a mellkasod, hogy te milyen pozícióban dolgozol, mert mint láthatóan krvára senkit sem érdekel. Az ocsmány patkány belsődet semmilyen munka nem tudja szebbé tenni és csak azért, mert valaki állítólag vezetői pozícióban dolgozik, még nem lesz automatikusan tiszteletreméltó, azt ki kell érdemelni, te viszont annyit nem érdemelsz, hogy eléd köpjön az ember. Attól még belül egy rohadt lelkű senki vagy, aki egyedül fog meghalni. Ez a sorsod, ezt érdemled.😘
Úgy látszik nagy benyomást tehettem rád az általad leírt hazugságok ellenére, hiszen a "patkánybelső" kifejezést használod amit én alkalmaztam itt rendszeresen és korábban sehol máshol nem láttam.
Igazoltad is ezzel, köszönöm! Akkora hatással voltam rád , annyit olvastál tőlem, hogy az én szavajárásomat használtad és most egy gyenge kisérlettel megpróbáltad tagadni.
Innen IS ismertetik meg egy igazi férfi mint én.
😂😂😂😂😂 Édes istenem, rád még a szánalom szó sem elég kifejező. Te igazoltad és igazolod minden egyes kommenteddel, hogy pontosan az az emberi nulla vagy, aminek eddig is bemutattad magad.
Téged embernek se neveznélek, nem hogy még férfinak.
Tudod az a különbség köztünk, hogy én tudok különbséget tenni aközött, hogy valaki direkt és célzottan használ egy szót meg aközött hogy valaki segghülye és azt hiszi ő találta fel a spanyolviaszt.
Lebuktál, én észrevettem. Ne próbálj kibújni belőle, tudom az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!