Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 170 cm-es pocakos férfire ha ránéztek nőként akkor egyből arra gondoltok, hogy rossz személyisége van ezért nincs sikere a nőknél?
Egy prosti ezt nem tudja, hiszen rengeteg barátnővel/feleséggel rendelkező férfi jár hozzájuk. Régebben beszélgettem eggyel és azt monda több olyan jár hozzá aki csalja az asszonyt mint szingli.
Miért lennék nulla? Amikor jelenleg is igen magas pozicióban vagyok és nem csak úgy betettek ide, hanem ÉN ÉRTEM EL!!!
Az, hogy nem Brad Pitt kinézettel születtem azt viszont NEM én értem el, hanem ezt kaptam. Na most ennek ellenére értem el ilyen sikereket.
És nőt is megkapok pénzért ha akarok, viszont én nem pénzért akarok már.
FYI: továbbra is le sem szarjuk mit értél el állítólagosan és mit nem.
Saját magadnak rugdosod az öngólokat ezzel a szánalmasan gyenge Brad Pitt dumával. Hányszor kell még rádcáfolni, hogy végre neked is lehessen a tantusz? Rengeteg átlagos férfi-átlagos nő illetve átlag alatti férfi-átlag alatti nő kapcsolat van a nagyvilágban, nyitott szemmel kéne járni. Te sem gondolhatod komolyan, hogy csak a Brad Pitt külsejű férfiaknak van barátnőjük.🤦🏼♀️
Csinos nőkről beszélek, a többi nem érdekel, irreleváns számomra.
Minden nő Brad Pitt kinézetű férfire vágyik igen, csak valamelyik lejjebb adja a szinten de az se oda ahova kéne.
Ritkán lehet rám cáfolni mivel mindig kifejezetten ügyelek rá, hogy tényszerűen, objektíven fogalmazzak.
Légy oly kedves és ne nyilatkozz (több milliárd) más ember nevében illetve támaszd alá valami hiteles forrással, hogy minden nő a Brad Pitt külsejű férfiakra bukik. Addig csak sértődött hiszti, amit lenyomsz.
Eddig pedig nagyjából mindenben sikerült rád cáfolni, csak ahhoz is ostoba vagy, hogy észrevedd. Most is ez történt..:)
MINDEN NŐ!!!!Bszrás...
Nő vagyok és sosem tetszett Brad Pitt.
Igen, nyilván egy csúnya férfivel jönnél össze nem Brad Pitt-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!