Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek boxoló bizniszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek boxoló bizniszelős pasival társkeresőn,ha kiderül ez róla?

Figyelt kérdés

Pultos vagyok egy pub-ban.Elég sokan járnak ide.Van pár pasi aki beakar mindig fűzni de csak beszélgetek velük.Egyikük viszont szimpatikus lett.

Nagydumás, tipikus keménykedős,beszológatós, de aranyból van a szíve, ezt többször bizonyította.Boxolni meg edzeni jár, saját autója is van régebbi BMW,meg azt mondta saját lakás is.

Társkeresőn is megtaláltam és írtam neki, azóta jobban észrevettem hogy figyel néha oda szokott viccesen szólogatni is ha társaságban van.

30 évesek vagyunk mindketten.Érdemes ilyen pasival komolyabb kapcsolatot kezdeni?

Egy dolgo van ami aggaszt vele kapcsolatban, nincs normál munkahelye, azt mondja ő nem fog korán kelni senkiért sem, hanem haverjaival üzletelget.

2023. jan. 11. 13:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kocsma toltelek aki a helyi maffiat jatsza..
2023. jan. 11. 13:48
 12/21 A kérdező kommentje:

Nincs még gyerek, én is max egyet szeretnék.

De itt még nem tart a kapcsolat, csak beszélgetünk, ismerkedünk.

2023. jan. 11. 13:49
 13/21 anonim ***** válasza:
57%

Megmondta előre hogy nem valtoztathatod meg

"azt mondja ő nem fog korán kelni senkiért sem"

Erre meg mered kérdezni hogy meg tudod e változtatni?

No comment!

Kérdezd meg mit üzletel, garantálom nem fogja megmondani! mert nem legális de az első balhét te fogod megszivni az tuti

2023. jan. 11. 13:50
 14/21 A kérdező kommentje:

Ha jól tudom autókkal foglalkozik a haverjaival.

Külföldre járnak ki kocsikért és eladják.

Elég jól megy nekik, ide jár rendszeresen az egész haveri társasága.

Amúgy normálisak, csak próbáltam valahogy leírni ezt a helyzetet.

2023. jan. 11. 13:53
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Olyan kedves hogy kipofoz meg gyomron rug majd ahogy megszokott teged.. meglatod !
2023. jan. 11. 13:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Alapból ki ismerkedik olyannal aki kocsmába jár? Még olyan nővel se aki csak egy kocsma pultjába jó..
2023. jan. 11. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:

14.

Majd amikor a nevedre akarják íratni az autót kezdhetsz komolyabban aggódni

2023. jan. 11. 14:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Mire jók ezek a troll kérdések? Annyira nyilvánvaló, hogy nem a kérdésben szereplő személyleírással rendelkező nő írta ki...

Ennyire ne élezzük már ki a sztereotípiákat, mert nem nagyobbat csattan, csak a trollkodás válik nyilvánvalóbbá.

Ezek a szellemi színvonalú trollkodások az ilyen "Élet iskolája, ahol Isten a tanár" Facebook közösségekbe valók, az ottaniakat lehet vele hergelni, mint hülyegyerek a pitbullt, mikor húzza a botot a kerítésen.

2023. jan. 11. 16:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Próbáld meg. Legalább a normális nők megmaradnak nekünk...
2023. jan. 12. 01:07
 20/21 anonim ***** válasza:
18. Lehet igazad van.. azert irta ki hogy mindenki szidjon ez bizonyos ferfi tipust amelyikre valojaban egysik igaz a leirtakbol csak azt nezned ki belole...
2023. jan. 12. 03:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!