Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ne legyek buta nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyek buta nő a férfiak szemében?

Figyelt kérdés

Próbálok tájékozódni a világ dolgairól de nem megy...

Mindig hazug csajozós dumákat adnak elő és azt hiszik elhiszem,

Vagy a költözz hozzám, fizetem az utadat stb szintén kamu szövegeket. 30-40 éves diplomás férfiak.

Tisztelettudó vagyok velük, meghallgatom őket, de nem tisztelnek, butának tarthatnak ha ilyen piti hülyeségekat próbálnak beadni.

2023. jan. 11. 08:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Át kell látni a szitán. Higgyenek csak butának, az az ő bizonyítványuk.
2023. jan. 11. 08:38
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Ne ilyen tuskó "donhuanokkal" ismerkedj, akik csak megakarnak fektetni. A diploma nem mindig egyenlő az intelligenciával.

Nekem ha valaki ilyennel jött, kinevettem. De a többséggel mindig is tudtam beszélgetni, jobban mint a legtöbb nővel.

2023. jan. 11. 08:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szelektálni kell megtanulnod. Olyan ember mindig lesz, aki megpróbál átverni, elutasításon kívül nem lehet mást tenni.
2023. jan. 11. 08:41
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
És a nem diplomásak? Na ugye, hogy a diploma nem ad emberséget se tiszteletet senki felé stb.. csak feljogosít egy tevékenységre.xd
2023. jan. 11. 09:31
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
A butaságod annyiban merül ki , hogy tiszteled őket.
2023. jan. 11. 09:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nem butasagrol van szo, hanem egy uzleti ajanlatrol. Van aki el vele, te nem. Mivel erre is van kereslet, johogy lesz kinalati oldal is. Az, hogy ne kapj ilyen ajanlatokat, nem rajtad mulik, ezek barkinel beprobalkoznak, tehat ne vonj le ebbol messzemeno kovetkezteteseket, hogy butanak neznek meg ilyenek.
2023. jan. 11. 10:48
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
Legyél csak buta! És fürtökben fognak csüngeni rajtad! A lényeg a vékonyság, meg a szép arc
2023. jan. 11. 11:08
 8/16 A kérdező kommentje:
Mi ebben az üzleti ajánlat? A szex? mert ha az akkor az inkább kölcsönös függés szerintem.
2023. jan. 11. 11:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ember aki veszi a nőket. én is ismerek ilyet, de ahogy észrevettem, ott nincsenek való érzelmek, csak címletek.
2023. jan. 11. 11:41
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Butának akarnak látni, hiszen valamivel igazolniuk kell a törékeny férfi egójuknak azt, hogy te alacsonyabb rendű vagy, különben nem tudnának megdugni. Ez a fajta ostobaság sajnos nem diploma függvénye. Bár tudom, hogy nem könnyű, de ne ilyenekkel ismerkedj.
2023. jan. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!