Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez a mai "női" ideál a többség szemében?! Ennyire futja?
Egy festett szőke hajú, kimázgált, a képeit szerkesztgető, mindig csücsörítő, butuska tini?! Ez komoly?? Egyszerűen a pasik 100%-a, akiktől érdeklődtem, mind imádta és járni akart vele... Egy közönséges, kis r`bivel. Nem tudom mit gondoljak. Én ennek a típusnak az ellentéte vagyok. Manapság az értelmesebb lányok szerintem labdába sem rúgnak a fiúknál, mivel nem becsülik meg őket. (Tisztelet a kivételnek, már, ha van.) Eléggé fájó pont, hogy engem mindig egy ilyen kaliberű csajért hagynak helyben. Nem tudom, mit gondoljak a fiúkról...
Csak néhány kép, hogy legyen viszonyítási alap:
Én nem jönnék vele össze de b*zi lennék ha azt mondom egy menetet nem érne meg.
Van kivétel.
A harmadik képpel nekem semmi bajom, aranyosan mosolyog, még akár természetesnek is mondanám. A többitől hányok, a csücsörítés pedig egyenesen felbosszant.
Hogy miért ilyenek a lányok? Mert a fiúknak ez kell. Egy igazi lányért, aki nem adja magát könnyen, teperni és harcolni kell, de a (mai átlag)fiúk nem szeretik, ha tenni kell valamit, és valljuk be őszintén, ők csak élnek a lehetőséggel, hogy az ilyen kis ribik tálcán adják magukat.
Viszont én azt gondolom, hogy bár nagyon elkeserítő a helyzet, mindig akadnak normálisak lányok és fiúk között is, csak keresni kell!
32/N
tényleg nem ronda egyes képeken, de a szőkék ált. nem jönnek be plusz a csücsörítés is nagy minusz... így hát... :DD nem beszélve a belsőről:P
19/f
Szerintem nem a 13 éves fiúkat kéne megkérdezni :) Ezek a lányok nem rondák, van bennük szépség, csinosság, megkockáztatom talán némi egyéniség is, de ellenállás egy fikarcnyi sem.
Nekem jobban bejön, ha egy nő ellen tud állni a társadalmi nyomásnak, felnőttebb, önállóbb, a saját akaratát érvényesíti, és nem másét. Sem nem cicababának, sem nem háztartási gépnek tartom a nőket, szóval a csinos külső nem minden. Szeretem ha egy nő csinos, elvégre szép :) Az egy jó dolog, főleg, ha az ágyban fekszetek egymás mellett, és egymás szemébe néztek mosolyogva. :) De nekem az, hogy jól érezze magát, érezze azt, hogy van szabadsága és mozgástere, az jóval fontosabb annál, mint hogy makulátlanul csinos legyen, és lehessen villogni vele. A nők nem tárgyak, és nem is a személyiségem részei, hanem őszinte, szerető társak, optimális esetben.
hogy miért ez a mai női ideál? mert szép,és igényes a külsejével.és evel mindent elárultam.aztán hogy mennyire hülye azt pont leszarják.. inkább diecsekszenek egy lánnyal az oldalukon,mint egy átlagos normális lánnyal..
de elárulom hogy a szépség és a normáliság nem zárja ki egymást.attól ez a lány is lehet normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!