Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez a mai "női" ideál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez a mai "női" ideál a többség szemében?! Ennyire futja?

Figyelt kérdés

Egy festett szőke hajú, kimázgált, a képeit szerkesztgető, mindig csücsörítő, butuska tini?! Ez komoly?? Egyszerűen a pasik 100%-a, akiktől érdeklődtem, mind imádta és járni akart vele... Egy közönséges, kis r`bivel. Nem tudom mit gondoljak. Én ennek a típusnak az ellentéte vagyok. Manapság az értelmesebb lányok szerintem labdába sem rúgnak a fiúknál, mivel nem becsülik meg őket. (Tisztelet a kivételnek, már, ha van.) Eléggé fájó pont, hogy engem mindig egy ilyen kaliberű csajért hagynak helyben. Nem tudom, mit gondoljak a fiúkról...

Csak néhány kép, hogy legyen viszonyítási alap:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 19. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én nem jönnék vele össze de b*zi lennék ha azt mondom egy menetet nem érne meg.

Van kivétel.

2013. okt. 19. 10:58
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Manapság nagyon nem mindegy, milyen közegben mozogsz... az értékrendek nagyon változnak, de ez a fiúknál és lányoknál is így van. A degradálódó társadalmunknak a velejárója ez... Van még kivétel, de sajnos tényleg ők vannak már kevesebben. Nekem soha nem kellett egy ilyen lány se... 22/F
2013. okt. 19. 11:00
 3/16 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem, azért mert vannak nálad szebbek, még nem kell őket utálni. Amúgy, igen, valóban szép lányok. Amúgy nem lehet, hogy pont az ilyen kritikus látoszöged miatt ejtenek a pasik?
2013. okt. 19. 11:01
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
A 2-es és 3-as képen jól néz ki, igen, de nem járnék vele. Javíts a kisugárzásodon, légy attraktív, őbenne ez a jó, legalább is nekem.
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

A harmadik képpel nekem semmi bajom, aranyosan mosolyog, még akár természetesnek is mondanám. A többitől hányok, a csücsörítés pedig egyenesen felbosszant.

Hogy miért ilyenek a lányok? Mert a fiúknak ez kell. Egy igazi lányért, aki nem adja magát könnyen, teperni és harcolni kell, de a (mai átlag)fiúk nem szeretik, ha tenni kell valamit, és valljuk be őszintén, ők csak élnek a lehetőséggel, hogy az ilyen kis ribik tálcán adják magukat.

Viszont én azt gondolom, hogy bár nagyon elkeserítő a helyzet, mindig akadnak normálisak lányok és fiúk között is, csak keresni kell!

32/N

6/16 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy én utálom a nálam szebb lányokat? :D Engem nem is lehetne ahhoz a lányhoz hasonlítani, mert még kinézetre is a szöges ellentéte vagyok...
2013. okt. 19. 11:03
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Én ahogy látom a valóságot,a normálisok sosem találják meg egymást valamiért.Mindkét oldalról megközelítve logikus is a dolog,hiszen a többség manapság elég buta és gátlástalan.Kivételek mindkét oldalon vannak,csak megtalálni őket olyan mintha tűt a szénakazalban keresnél.Én is már sok éve keresek egy ilyen lányt,hát még nem találtam meg egyenlőre. :)
2013. okt. 19. 11:05
 8/16 anonim ***** válasza:

tényleg nem ronda egyes képeken, de a szőkék ált. nem jönnek be plusz a csücsörítés is nagy minusz... így hát... :DD nem beszélve a belsőről:P

19/f

2013. okt. 19. 11:13
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem a 13 éves fiúkat kéne megkérdezni :) Ezek a lányok nem rondák, van bennük szépség, csinosság, megkockáztatom talán némi egyéniség is, de ellenállás egy fikarcnyi sem.

Nekem jobban bejön, ha egy nő ellen tud állni a társadalmi nyomásnak, felnőttebb, önállóbb, a saját akaratát érvényesíti, és nem másét. Sem nem cicababának, sem nem háztartási gépnek tartom a nőket, szóval a csinos külső nem minden. Szeretem ha egy nő csinos, elvégre szép :) Az egy jó dolog, főleg, ha az ágyban fekszetek egymás mellett, és egymás szemébe néztek mosolyogva. :) De nekem az, hogy jól érezze magát, érezze azt, hogy van szabadsága és mozgástere, az jóval fontosabb annál, mint hogy makulátlanul csinos legyen, és lehessen villogni vele. A nők nem tárgyak, és nem is a személyiségem részei, hanem őszinte, szerető társak, optimális esetben.

2013. okt. 19. 11:24
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

hogy miért ez a mai női ideál? mert szép,és igényes a külsejével.és evel mindent elárultam.aztán hogy mennyire hülye azt pont leszarják.. inkább diecsekszenek egy lánnyal az oldalukon,mint egy átlagos normális lánnyal..

de elárulom hogy a szépség és a normáliság nem zárja ki egymást.attól ez a lány is lehet normális...

2013. okt. 19. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!