Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a Te ideálod?
Varázslatos,lenyűgöző,ámulatba ejtő.
Mint a párom :)
-sötét haj, ami rövidebb, de bele lehet túrni
-borosta :)
-sötét őzike szemek :)
-magas,izmos, de nem a kigyúrt állat típus
-elegánsabb öltözködés (ing, bőrkabát, bőrcipő)
belső:
-okos
-humoros
-játékos
-bújós
Hasonló kinézetű IGAZI férfi!!! Fekete haj, tengerkék szem. Azonnal beleesnék :)
Legyen kicsit perverz. Romantikus, kedves, melegszívű, művelt, nyitott természet.
Bugyinedvesítő ez a mosoly. :)
Szuper :D Akkor ajánlom neked hozzá ezt a mangák
Akuma na Eros
Itt megtalálod magyarul. Nagyon jó. Én 14 évesként szerettem bele ebbe a mangába!
Legyen formás feneke, alapból vékonyabb testalkata, kerek, alma formájú melle (a méret nem igazán lényeges), plusz pont a kék szem, és a magasság. A személyiségi jegyek ugyanakkor fontosabbak. Legyen intelligens, kedves (de nem a végletekig, néha incselkedjen, kicsit piritson is oda néha), naprakész, művelt, ne okozzon neki gondot, ha valamit meg kell oldani, legyen nőies, gondoskodó. Számomra az is fontos, hogy a házimunkákat hajlandó legyen megcsinálni. Függetlenül attól, hogy milyen egyetemet végeztem, hány nyelvet beszélek, és mennyit keresek ezekkel a képességeimmel, egyedül fel tudok újitani egy egész házat. Bármit megjavitok, ami elromlik, mivel ez egy férfi feladata. A nő feladata, hogy gondoskodjon a "családról", függetlenül attól, hogy az csak a párjából áll-e, vagy férj és gyerekek...
22F
Akuma, jaaajj de imádom! :D Hát igen...
De azért hús-vér pasik közül másmilyenek is bejönnek :) Magánszemélyekről most inkább nem linkelnék képet, de a szexi mosoly az nálam is fontos. Sötét, picit hosszabb haj, borosta, világos szem, közepes arányos testalkat és ne legyen túl magas, 170-180 cm közötti. Személyiségre legyen jó értelemben kicsit őrült, jó humorú, legyen olyan dolog amit lelkesedéssel tud végezni akár munka vagy hobbi, legyen pozitív szemléletű, ne féljen a változástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!