Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ideálod? Kort és nemet is irj
barna szem, szőkésbarna haj, 55 kg, 165 cm, 25 éves
32/f
Külső: szőke/vörös, kék szem, fehér bőr, vékony, sportos testalkat, jó mell, jó segg =D
Természet: legyen laza felfogású, életvidám, ne problémázzon hülyeségeken, ne játssza se a jégkirálynőt, se a depresszióst, akinek teher az élet. Szeressen mozogni, lehessen vele hülyülni, ne vegye túl komolyan a dolgokat. Ne legyen féltékenykedő, és karrierista stréber se :P
Asszem ennyi. Kár h ilyen nincs :(
16/F
:) elsőnek akkor az ideálja vagyok:)
nekem nincs olyan, hogy ideál. de ha nagyon mondani kéne valamit, akkor nézzen ki normálisan, ne legyen túl vékony, túl kövér. helyes arc. ennyi.
Legyen kedves, megértő, okos, de nem okoskodó, vicces, de nem állandóan vihorászó, akarjon engem.
Barna vagy vörös haj, szép arc, barna szem, 170-175 magas, sportos alkatú, formás fenék, mell (inkább formás mint nagy), 17-19 éves.
nekem nincs feltétlen ideálom, de hadd lássuk milyen is lenne ha lenne.
barna/ zöld szem, barna/ szőke, suly nem fontos annyira, legyen arányos teste, 170/ 175 , vidám legyen lehessen viccelődni vele, legyen életkedve és ami a legfontosabb szeressen és fogadjon el olyannak amilyen vagyok én, 17- 19, na férjen bele a 16 de azért az extrém.
szőke/barna/fekete rövid haj, kék/barna/zöld szem,
magasság:170-185 cm között és 70-85 kg. Normál alkat.
25.L.
Férfias legyen nagyon: magas, széles vállú, és legyen határozott. Olyan, mint a barátom:) Bár nekem gyengém még a haj: nem szeretem, ha túl rövid, és nem lehet beletúrni v játszani vele.
23L
külsőleg az olaszos tipus :D magas. sötétebb bőr. rövid, barna haj. barna bociszem.:D kis borosta. markáns arc. szép mosoly.:) ne legyen izompacsirta, dee egy kis izom.:P
belsőleg pedig humoros, figyelmes, laza éés szeressen.(L)
lány/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!