Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez a mai "női" ideál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez a mai "női" ideál a többség szemében?! Ennyire futja?

Figyelt kérdés

Egy festett szőke hajú, kimázgált, a képeit szerkesztgető, mindig csücsörítő, butuska tini?! Ez komoly?? Egyszerűen a pasik 100%-a, akiktől érdeklődtem, mind imádta és járni akart vele... Egy közönséges, kis r`bivel. Nem tudom mit gondoljak. Én ennek a típusnak az ellentéte vagyok. Manapság az értelmesebb lányok szerintem labdába sem rúgnak a fiúknál, mivel nem becsülik meg őket. (Tisztelet a kivételnek, már, ha van.) Eléggé fájó pont, hogy engem mindig egy ilyen kaliberű csajért hagynak helyben. Nem tudom, mit gondoljak a fiúkról...

Csak néhány kép, hogy legyen viszonyítási alap:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 19. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

"Ennyire futja?" :DD Chill van, senki nem bánt. Nincs háború, nyugodtság van, szeretet van, béke van :)

A többségnek lehet, hogy ez a női ideál, de te a többségnek a barátnője akarsz lenni? "Szia Apa ,anya, bemutatom a barátom, Többség. Többség, apa, anya!" :D Ha ezt szeretnéd, akkor csinálj te is ilyen képeket magadról és hajrá!

Ezt a luvnyát szidni vagy a fiúkat, iszonyúan felesleges. Egyébként nem minden fiúnak jönnek be az egoista csajok, és nem csak ronda fiúk vannak ezzel így. Legyél türelmes, és ne húzd fel magad ezen, atom felesleges. Ez a csaj most úgy érzi nyilván, hogy ő napóleon húga, de mi lesz később mikor fonnyad a csecs és ereszkedik a nagy tricó? Ki lesz mellette, ha egész életében magával volt elfoglalva, hogy ő mekkora karaj? De persze nem ismerem, ezek csak képek. Ha mázlija van lesz egy balek szolgája, de boldog lesz? Hát akár, még ez is lehet. :) Viszont az irigykedés semmikép sem hasznos dolog, előrébb tőle nem leszel. Törődj magaddal (reklámba is mondják :DD) és a te szűk környezeteddel, amihez konkrét közöd van. Ez a lány (ha csak nem a barátnőd, de nem úgy tűnik) és az imádói nem a te dolgod. És még ezzel vagyunk így egy páran. És az fb egy fostalicska oldal.

2013. okt. 19. 11:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Értelmes fiúknál kell próbálkozni, ennyi a trükk.

Egyébként lányként is azt kell mondjam, hogy a képeken linkelt lány szép és csinos. Ez tény. De ettől még nem kell leribizni. A kettő egymástól független.

2013. okt. 19. 12:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem, visszataszítóak az ilyenek. Szénné van sminkelve, amit utálok. (de ha kicsit, azt is)

Meg a festett hajat is.

Meg a hülye pózolós-csücsörítősdit is. Nem írtad hány éves vagy, de talán rossz helyen keresgélsz a fiúk között? :)

Vagy még csak fiatal vagy. Ha tizenéves vagy, ne várj semmi értelemeset a korosztályodtól!

22/F

2013. okt. 19. 12:48
 14/16 anonim ***** válasza:

3 kép okés, de még ribizli.

A többi mehet a plázába, ott nem zavar, de nem kérek belőlük.

2013. okt. 19. 14:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Tipikus "egypatronos tini" - legalábbis a képek alapján. Ha megismerném és kiderülne az ellenkezője, akkor akármi lehet.

Egyébként nem az ideálom.

2013. okt. 19. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Tombol benned a düh az igazságtalanság érzése. Közlöm veled az élet nem fér! Még fiatal vagy. Szerintem tini. Ebben a korban a fiúk még éretlenek, és csak egy dolgot akarnak: dugni, dugni, dugni.... Semmi mást csak punci kell nekik! Meg vannak bolondulva egy jó szaftos könnyen kapható, nedves punciért! És nagyon nem akarnak érte harcolni. Itt jön be a képbe az általad gyűlölt ribi. Könnyen kapható, szexi, és nem kezd el az AMERIKAI hitelválságról pakolni pont akkor, amikor a farkad egy meleg puha nedves helyre vágyik. De ne aggódj! Most ez van, de a fiúk is idővel családra, szerető otthonra vágynak. És ezt egy kicsapongó szeleburdi szétkefélt ku..vától nem kaphatja meg! Csakis egy olyan lánytól mint Te. És ekkor jön el a Te időd! Döntsd el mit akarsz fiatalon kefélni, vagy később párkapcsolatot és családot! Mert az utóbbira bizony esélyes vagy!
2013. okt. 20. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!