Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Anyagilag milyen havi igények teljesítését kérnétek egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 23:35
21/31 anonim válasza:
És te pénzen kívül tudsz ezért cserébe nyújtani bármit is? Ez nem úgy működik, hogy csak úgy megkapsz mindent ami kell, neked legyen jó azt csókolom...
22/31 A kérdező kommentje:
Irígy vagy?
2023. jan. 10. 20:40
23/31 anonim válasza:
Mire lennék irigy? Nem kéne nekem olyan pasi aki át akar engem szó szerint szabni olyanra ami neki tetszik. Ezáltál már nem is önmagáért szeretnéd az adott nőt.
24/31 anonim válasza:
Baromi egyszerű: magasság, kocsi, lakás, pénz. Mikor kefélt utoljára, mert ha hat hónapnál régebben, akkor incel és akkor nem kell. Legvégül pedig ha eljutunk odáig, akkor intim méret, és ha minden paaszzol akkor lehet hosszabb távról beszélni.
19/L
25/31 anonim válasza:
21: manapság pénzért bármit lehet venni, a nők pedig anyagiasak.
26/31 anonim válasza:
25
A férfiak pedig külsőorientáltak. Nem kicsit
27/31 anonim válasza:
26: nahát azért ha egy csaj nem zabálja halálra magát, akkor olyan nagy baj nincs. Egyébként meg forma-forma, szóval vannak kövér pasik is.
28/31 anonim válasza:
Anyagi igényeim nincsenek, nem vagyok kitartott.
Viszont lelki és szellemi igényeim vannak, amik komolyabbak, mint egy szám a folyószámlán...
29/31 anonim válasza:
28: semmi nem lehet komolyabb, mint az a szám a folyószámlán...:DDD
30/31 anonim válasza:
"semmi nem lehet komolyabb, mint az a szám a folyószámlán...:DDD"
29, aki mást nem tud nyújtani, annak igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!