Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesebb srác vagyok, átlagnál jobb mégsem kapok
jelzéseket random lányoktól. Másnál is ez van? 28/F
Figyelt kérdés
Eddig csak szép barátnőim voltak régebben. Igényesebb vagyok mert eddzek, figyelek a táplálkozásra, jól öltöködök, tiszta vagyok, nem vagyok kopasz, nem cigizek, nem alkoholizálok. Meg régebben azt mondták helyes vagyok. Azonban azóta az utcán meg máshol is csak megvető, lenéző odapillantásokat kapok lányoktól. Tinderen pedig a csúnya, kövér vagy szürke egér lányok találnak csak meg.
Az a baj kérdező hogy valószínűleg csak túlértékeled a saját külsődet. Nem lehet olyan extra. Sőt…
2023. jan. 9. 18:34
12/19 A kérdező kommentje:
Rendben, felőlem kiindulhatunk abból hogy túlértékelem, tehát tegyük fel korábban sem mondták lányok hogy helyes vagyok. Viszont ha átlagos 10/5-ös vagyok akkor 10/4-es és az alatti lányokkal matchelek.
2023. jan. 9. 19:02
13/19 anonim válasza:
Nem lány vagyok ugyan de szerintem tévúton jársz és tapasztalatból mondom. Nem tinderen kell ismerkedni, az egy fertő, sok év alatt megtapasztaltam hogy tinderből jó még nem sült ki :D
El kell menni a haverokkal kocsmázni (normálisabb helyekre, nem a sarki kiskocsmába, hanem ahova normálisabb emberek járnak, na ott kell ismerkedni, ez az online dolog hatalmas zsákutca szerintem) 25/F
2023. jan. 9. 20:29
14/19 anonim válasza:
Kérdező. Bocs hogy ezt mondom. De segghulye vagy. Ahogy sok kérdező is.
Számít ugyan a külső de nem az a legfontosabb. Tudod mi kell a nonek? Én ezt férfiként írom. A pénz, a figyelem, a közösen eltöltött idők, az ajándékok neki meg elmenyek.
Elsősorban egy nőt ez érdekli.
Aztán jöhet a külső, meg a karrier.
Nézd meg Mészáros Lőrincet és andreat. Andrea egy szép nő a Lőrinc meg egy dinnye. Mégis dugó..Ják egymást.
Miért? Mert a loloke milliárdos. És bárki mondhat bármit. A pénz igenis számít. Senki nem akar hiába néznek ki jól, otthon unatkozni a párjával mert nincs pénzük mozira.
2023. jan. 9. 22:03
15/19 anonim válasza:
Ezekszerint mégsem vagy annyira jó pasi, ha nem foglalkoznak veled a nők.
2023. jan. 9. 23:35
16/19 A kérdező kommentje:
13-as: köszönöm, szerintem akkor ugyanazt látjuk mindketten. Én is olvasgattam hogy másoknak is zsákutca. Aki luxusutazásokra megy és láhatóan pénzes annak szerintem is nagy sikere lesz. Egyébként a lelki dolgokat nem igazán érdekli a többség. A mivel foglalkozol, mennyit keresel áll középpontban. Tudjuk ebből áll egy férfi azoknak akik a seggüket mutogatják ott.
2023. jan. 10. 06:35
17/19 A kérdező kommentje:
Szóval segghülyeként látom én is ezeket mert érződik a képek alapján is sokszor hogy ki az aki teljesen felszínes lány. Akit pont nem érdekel hogy a te lelkedben mi van csak a körítés.
2023. jan. 10. 06:43
18/19 anonim válasza:
Figyelj kérdező! Te nézhetsz ki jól elmondásod szerint sőt ez pozitívum ha az átlagos pasiknál jobb külsőd van de ha normális nőt akarsz akkor oda több tényezőnek is össze kell játszani. Pl: jól kereső munkahely olyan ami legfeljebb 10 órás, autó és jogosítvány és saját kertesház vagy saját lakás egy panelben. Jó külső neked megvan már csak a másik 2 re kell gyúrnod kőkeményen és garantált a siker. Most majd jönnek a nők hogy amit én írok az úgy kamu ahogyan van de én sajnos nem ezt látom, pont ellenkezőleg. A nők az olyan pasikat válasszák elsősorban aki mindent amit csak akarnak elsőre és gyorsan megtud nekik teremteni. Ezért van az hogy hiába nézel ki nagyon jól de a pénz a nagyúr! Én is ismételten elkezdtem edzeni de hiába ha én is a kövér igénytelen nőknek jövök csak be. Jó külső nem elég több minden kell egy jó nőhöz aki odafigyel magára.
2023. jan. 11. 09:56
19/19 anonim válasza:
azért nem kapsz és nem is fogsz ilyen jelzést kapni, mert általában a helyes/jóképű emberekről mindenki azt gondolja, hogy ezt tudják magukról, ezért nem mondják nekik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!