Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a "random ráírkálok a lányokra" dolog tényleg ennyire gyakori?
27/N vagyok.
Külsőre nem tartom magamat csúnyának, nem vagyok elszállva magamtól, de egyáltalán nem vagyok csúnya.
Kb. 2 éve vagyok szingli, egy nagyon csúnya szakításon vagyok túl és 6 éven (egy éven át csaltak, összeszedtem egy nemi fertőzést emiatt, stb, undorító az egész szitu).
Így elég bizalmatlan vagyok a pasik terén. Általában személyesen szeretek ismerkedni, és mostanában csomó programra jártunk barátnőimmel (irodalmi programok, különböző estek, stb), és itt megismerkedtem pár pasival.
Viszont:
egyik sem hívott randizni. Facebookon mindig írnak, viszont olyanokat, amikre nem leeht nagyon mit reagálni, és ha én célzok a találkára, elutasítják. És nem egy, több.
Mondok konkrét példákat:
-az egyik irodalmi esten nagyon megtetszett a felolvasó, bejelöltem Facebookon. Aztán néha a sztorijaim kapcsán elkezdett rám írni, hogy miért nem maradtam tovább az esten, stb. vagy, hogy milyen jól áll el, az, amaz, stb. És itt megszakad. Ha elkezdenék beszélgetni, nem vevő.
Másik irodalmi esten is ismerősök lettünk egy pasival, aki el is hívott engem a forgatására!!! (hárman voltunk, a barátnőm, a srác és én), és utána sem történt semmi, nem hív sehova, elmentem a forgatásra, nagyon izgult, aztán megköszönte és azóta semmi.
Szóval ezek mik?
Tényleg SEMMI nem történik. Vagy ezek ilyen gyakori dolgok? Ráadásul ezek a pasik 30+ pasik.
Nem tudom, mi lehet a baj, csak ez nekem olyan fura. Ha nem akar semmit (még csak dugni sem, mert nem nagyon vevőek a beszélgetésre), akkor miért bukkannak fel kéthetente? Minek írnak nekem? Én ezt az egészet nem értem.
Vedd könnyedébben ezeket a "társadalmi elvárásokat"! Ne érdekeljenek a "ki nem mondott elvárások", hogy mindenkinek "párban kell lennie" mindenképpen, mert anélkül "nem ér semmi"...
Én már réges-régen megelégedtem a férfi-nő barátságokkal. Azóta gördülékenyebb és kiegyensúlyozottabb lett az életem minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!