Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tindernek és hasonlóaknak lényegében mi értelme van így?
Néhány hónapja úgy döntöttem, hogy kipróbálom Tindert. Mivel nem szeretek bulizni, szórakozóhelyeken vonaglani, illetve baráti köröm sem túl tágas ahhoz, hogy odatévedjen egy-egy szingli lány, így úgy gondoltam a Tinder majd milyen jó lesz nekem.
Sosem érdekel a tini párkapcsolat, időpazarlásnak és személyiség rombolónak találom amit sokan csinálnak. Így kivártam, hogy elvégezzem sulit, legyen munkám, pénzem, stb...
Feltöltöttem magamról 2 normális képet, amúgy bennem nincsen semmi extra, szerintem normálisan nézek ki, nem vagyok kigyúrva, de nem is vagyok kövér. Beállítottam, hogy 20km en belül, 23-28 éves között keresek. Pár adatot amit lehet még megadtam.
Azt gondoltam, hogy aki ilyen társkeresőt használ, azzal egy cipőben járunk, közös a cél; maximum nem mindenki keres hosszútávra. Sorra jöttek a lányok és felfedeztem egy szisztematikus ismétlődést. Mintha gyártósoron készültek volna. 80%-nak jó alakja van, szép, ugyanakkor azon kívül, hogy jól néz ki, van egy edzőtermes képe meg egy bulizós, iszogatós, cigizős, fesztiválozós és persze az elmaradhatatlan tetoválások sora, kinél diszkréten, kinél pedig taszítóan.
Nekem ilyen nő nem kell, én nem cigizem, nem iszom, nem kínlódom silány szórakozóhelyeken. Minőségi programokat szeretem, utazgatni vagy akár csak otthon lenni. Persze aki értelmesnek nézett ki azt ennek ellenére jobbra húztam. Mondjuk úgy 10-ből 1-2 ment jobbra. Végül is minden ember más, 3 kép alapján nem szabad leírni senkit.
Eltelt néhány hónap és 2 "match" jött össze. Egyik sem helybéli, hiába adtam meg, hogy közelben keressen. Nem is írtam nekik... Furcsának találom, nem tartom normálisnak. Tényleg fizetni kellene 12 ezreket gold meg prémium hülyeségekért? Vagy velem van a baj? Szóval még ha 1-1 esély akadna, 1 kávé, beszélgetés vagy valami, de nem...
Köszi ha elolvastad :)
28/F
#10: Mindenki addig akar igazságot és őszinteséget hallani, amíg az egybefügg azzal, amit valójában hallani akar és nem ellentmond neki.
Istenkét is ezért talált ki minden embercsoport egymástól függetlenül, különböző kontinenseken. Még a tudományos fejlődés is ennek köszönhető, csak tele van az ember (a tudós is, csak ő figyelmezteti rá önmagát és egymást is) kognitív torzításokkal, ami hátráltatja a tényleges igazság felfedezését, mert az ember nem robot, így óhatatlanul is beleviszi az érzelmeit. Ez pedig kihat a tudományos vizsgálatokra is sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!