Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme keresni újra a lányt?
Amolyan internetes barát jellegű volt. Több évig beszélgettünk minden nap kb. Letiltott de nem törölt ki az ismerősei közül. Eltelt már pár hónap de nekem még mindig hiányzik valamiért. Keresném csak a fő ok (az én külsőm , testalkatom) amiért anno nem mertem személyesen találkozni vele az azóta sem változott. Ha véletlen 1% hogy újra képbe kerülnék nála az megint úgy végezné hogy még mindig nem találkoznék vele. És tiltana újra valószínűleg.
De így nagyon rossz mert érdekel a lány még mindig. Hiányzik a kommunikáció. Az se tudom hogy esetleg talált egy igazi pasit ami miatt sietősen csinált egy “áll vitát” mikor tíltott vagy más lehet a dolog mögött. Tudta hol lakom. Lehet megnézett titokban és ő is gàznak talált külsőre? Nem tűnt olyan lánynak aki csak a külsőségek alapján ítél. Aztán fene tudja 😕
"nem mertem személyesen találkozni vele"
Ez lehetett a baj.
Videón se láttátok egymást?
De most őszintén mit gondoltál, hogy örökre online fogja a lelkedet pátyolgatni?
Látta hogy nem haladtok előre, nem akarsz vele találkozni és pontot tett a végére.
Ha annyira fontos és tudod hogy az alakod lehet a baj akkor miért nem változtatsz?
#4,5
Nem videochat se volt soha.
Ő is beszélt a gondjairól, mindenapi életéről. Szóval nem egyoldalú “pátyolgatás” történt.
Folyamatosan próbáltam változtatni ahogyan a mai napig is. De elég beteges típus vagyok. És az orvosokat kerülöm a korábbi negatív tapasztalataim miatt. Pedig ha segíthet valami az valami gyógyszer.
Képeket cseréltünk. De nekem csak pár évvel korábbiak voltak. Ahol még nem voltam kövér. De mindennapi témánk volt. Tudta hogy jelenleg milyen vagyok. És ő mondta hogy neki milyen típus tetszik. Olyan ami én soha nem voltam. Egy a vasággyal együtt maximum 70 kg ami az ő zsánere. Így nem mertem talizni vele mert tartottam tőle hogy utána megszünteti velem mindent. Ami végül tali nélkül is a végkifejlet lett ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!