Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme keresni újra a lányt?
Amolyan internetes barát jellegű volt. Több évig beszélgettünk minden nap kb. Letiltott de nem törölt ki az ismerősei közül. Eltelt már pár hónap de nekem még mindig hiányzik valamiért. Keresném csak a fő ok (az én külsőm , testalkatom) amiért anno nem mertem személyesen találkozni vele az azóta sem változott. Ha véletlen 1% hogy újra képbe kerülnék nála az megint úgy végezné hogy még mindig nem találkoznék vele. És tiltana újra valószínűleg.
De így nagyon rossz mert érdekel a lány még mindig. Hiányzik a kommunikáció. Az se tudom hogy esetleg talált egy igazi pasit ami miatt sietősen csinált egy “áll vitát” mikor tíltott vagy más lehet a dolog mögött. Tudta hol lakom. Lehet megnézett titokban és ő is gàznak talált külsőre? Nem tűnt olyan lánynak aki csak a külsőségek alapján ítél. Aztán fene tudja 😕
A tiltás számomra végleges elutasítást jelent nagyon durva formában.
"Csak hàt ő egy vékony nő." - Nem tudhatod. Lehet, hogy ő is változott közben. Csak a kapcsolatotokról nem beszélgettetek.
Én nem keresném többet, ha így elutasított.
A nők olyanok, hogy kell nekik egy lelkiszemetesláda, ez voltál te, viszont amint találnak maguknak egy normális pasit, onnatól gátlástalanul kivágják az életükből azt a pasit, akit addig a legjobb barájuknak tartottak, és biztosították róla, hogy ez mindig így marad, bármi is történik. Egyébként simán megcsinálják a tiltást egyik napról a másikra, minden előjel nélkül.
Saját tapasztalatból írom! Nem egy nőt ismertem meg évekkel ezelőtt a Badoon, de csak beszélgetni mentem fel, volt akivel találkoztam , egész nap irogattunk, de mindig ugyanaz lett a vége, hogy amint találtak valakit, másnapra már szinte szóba se álltak az emberrel, és nem is tink voltak, hanem 40- körüli nők. Persze elpanaszoltam korábban, hogy így jártam, és biztosítottak, hogy ők nem ilyenek, aztán mégis.
Ennek a csajnak is biztos lett valakije, mivel te nem léptél, így már nincs rád szüksége,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!