Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőt minden férfi kihasznál mért a nőnek adnak igazat?
Tudom hogy nem te írtad. Az a baj hogy annyira fontosnak érzed magad, írsz valamiket és muszáj rád, személy szerint csak rád reagálni. Ez a baj az ilyen nagy érvelősökkel. Itt élik ki a figyelem hiányukat.
Amúgy a kérdésre reagálva:
Nem, nem adnak a nőnek igazat, ahogy a férfinek sem adnak igazat ha leírja hogy átverték. Itt látszik a válaszokból is, hogy a kérdés feltevése téves, és egy troll kérdés.
Nőként írok
Ha egy nőt, minden pasi kihasznál, akkor valószínűleg van vele gond (pl buta). Viszont itt minden egyes pasi is hibás, hiszen hazudtak. Úgy is lehet szexkapcsolatba kezdeni, hogy előre tisztázottak a feltételek. Így korrekt, a többi manipuláció, gyávaság. A nő részéről meg valószínűleg naivság, kétségbeesés, társfüggőség (nem figyel, mindegy, csak legyen valakije, és kb azonnal szerelmes lesz)
A butaságról a nő nem mindig tehet, ezt kihasználni nagyon csúnya dolog. Tehát de, szerintem a férfiak a hibásak.
#7es nő vagyok
Reflektálnék pár dologra a saját elképzeléseim szerint, nem kell velem egyetérteni, ezek csak az én meglátásaim lesznek.
Én nem fikázom a feminizmust, ha esetleg valakinek úgy esett le az első mondatom alapján, sőt, a maga módján pozitív, de úgy gondolom hogy ennek nem arról kellene szólnia, amit manapság az emberek többségében belelátnak: hogy a nők és a férfiak egyenlőek. Mert NEM. És ez csak értelmezés kérdése. És ez NEM azt jelenti, hogy az egyik nem jobb, vagy többet ér a másiknál, szimplán ha egyenlő lenne a férfi és a nő, akkor nem lenne semmiféle biológiai megkülönböztetés köztünk... A jogaink egyenlőek! Erről szól a feminizmus. Hogy a nők ne legyenek alárendelve a férfiaknak. És ez a helyes! Mert az alárendelt nő sosem lesz megbecsülve. Emellett etikailag sem korrekt! De ez nem azt jelenti, hogy át kell esni a ló túloldalára és ezen felül többet követelni, mint manapság a femcel vonal. Emellett, attól, hogy a jogaim adottak, még nem fogok átesni az "erős nő" oldalra sem, mert ha valamit megtanultam életem során az az, hogy muszáj határozottnak lennem, a saját magam boldogságát nem adom fel egy férfi miatt sem, de ha azt akarom, hogy ne használjanak ki, értékeljen a párom mint NŐT (meg amblokk a férfiak többsége), akkor megtanulok nőiesen viselkedni, megtanulom az asszertív kommunikációt használni, ami igen nehéz volt mert nem éppen olyan családból származom ahol ez lett volna a jellemző, és a férfias dolgokat a férfiakra hagyom.
Nem hiszek a hagyományos nemi szerepek elavultságában, abban van igazság hogy a nőt nem lehet otthon tartani takarítónőnek míg a férfi dolgozik és keresi a pénzt a családnak.. én is bele bolondulnék! De ha kisebb példákat veszünk figyelembe: a fizikai munkát a ház körül a páromra hagyom, mert a férfiak speciel sokszor ettől érzik magukat hasznosnak illetve attól, ha elismerik őket. Én meg fel tudok rá nézni nőként, mert látom benne a védelmet, azt, hogy tudja, hogy hiába tudnám levakolni a falat vagy összerakni a szekrényt, ő tisztában van vele hogy ő erősebb, én gyengébb, előzékeny és ez engem boldogsággal tölt el, őt meg elismeréssel. Nekem ez jelenti a harmóniát és tudja jól, hogy ez nem az a "gyengeség" ami azt jelenti hogy mindent megtehet velem, és nem az a fajta gyámoltalanság ami azt jelenti hogyha megcsal/ megüt/ vagy olyat tesz velem ami szakításra ad okot akkor nem fog repülni.
Dehogy idézlek. Semmi kedvem hülyékkel diskurálni, ez egy kérdés, arra kell válaszolni, engem nem érdekelsz hogy a mondanivalódat elemezgessem és olvasgassam. Amit írtál, arra ennyit tudtam mondani, ez nem iskolai feladat hogy elemezgessem és többször olvasgassam olyanok szövegeit akik első olvasásra számomra baromságot köpnek ki magukból.
A kérdésre visszatérve, akik meg másokat aláznak arra annyit tudok mondani hogy a legalja. Szerencsére az én párom nem ilyen, de tudom hogy mennyi olyan ember van aki gyűlik azok köré akikkel szerencsétlenségek történnek, ez már a Biblia és társaiban is benne van, megkövezés és egyéb finomságok. Így volt és mindig is így lesz. A kérdésről az a véleményem, hogy aki ilyenkor nem tudja visszafogni magát és egy olyan embert ekéz akivel rossz történt, az egy aljadék, ha férfi, ha nő az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!