Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőt minden férfi kihasznál mért a nőnek adnak igazat?
Baszki, nekem szó szerint ijesztő, hogy egy teljesen normális hangnemben leírt komment szerzőjére "tajparasztként" hivatkozunk, pusztán mert nem értünk egyet vele. Érvelni természetesen nem akarsz, kedves 11-es, ugye?
Én nő vagyok, és 100%-osan igénylem az egyenlő elbánást és az egyenlő jogokat. Hiszek a feminizmusban, hiszek a nemi egyenlőségben, a korrekt, részrehajlás nélküli gondolkodásban és a hagyományos nemi szerepek elavultságában, de ezzel felelősség is jár. Az úgy nem működik, hogy csak a jogokat kérjük, a felelősséget viszont következetesen elutasítjuk. Meggyőződésem, hogy a nők nem kevésbé intelligensek a férfiaknál, éppen ezért nincs okunk kizárólag a férfiakat hibáztatni. Tudod, mikor lenne ez jogos? Ha az egyik oldalon férfiak, a másik oldalon meg gyerekek vagy kiskutyák lennének. Akkor én is teljes mellszélességgel beleállnék a dologba, de könyörgöm... Felnőtt, értelmes, kompetens emberekről van szó. A nő nem egy törékeny virágszál, akit a széltől is óvni kell. A nő nem egy fogyatékos hülyegyerek, akit meg kell védeni a csúnya gonosz világtól.
Nyilvánvalóan más az, amikor egy férfi a fizikai erőfölényével él vissza, ugyanis ezen a téren VALÓBAN alul maradunk, az esetek túlnyomó többségében legalábbis. De hagyjuk ezt, hogy a hatszázadik alkalommal is átvert nő szegény szerencsétlen áldozat, mert ezzel a szexizmus ideológiáját erősítjük, miszerint a nő egy inkompetens, ostoba lény, aki patronálásra szorul. Nos, nem szorul rá.
Addig eljutottál hogy nem egyformák szerinted a nők, hanem kétfélék.
Van egy rossz hírem, ezzel még rosszabb helyzetbe kerültél mint eddig :D Nem egyfélék, de nem is kétféle tábor tagjai, hanem sokféle ember sokféle személyiséggel. Nem hiszek a horoszkópban túlzottan, de még ott is legalább 12 csoportra osztogatják magukat... Le vagy maradva ezzel a kettes beosztással, nem gondolod?
15
Ez a komment volt az érvelés? Gratulálok hozzá!
14 Nem megfelelő érvelés? Vagy azon átsiklottál, mert éppen érvelsz. Be is másolom neked, kérlek cáfolj meg, reagálj, érvelj:
Addig eljutottál hogy nem egyformák szerinted a nők, hanem kétfélék.
Van egy rossz hírem, ezzel még rosszabb helyzetbe kerültél mint eddig :D Nem egyfélék, de nem is kétféle tábor tagjai, hanem sokféle ember sokféle személyiséggel. Nem hiszek a horoszkópban túlzottan, de még ott is legalább 12 csoportra osztogatják magukat... Le vagy maradva ezzel a kettes beosztással, nem gondolod?
"Vannak nők is, akik nem értenek veletek egyet. Ettől nem tajparasztok és egyáltalán nem biztos, hogy ők tévednek és nem ti."
Rá reagáltam, miszerint "ti".
A te szöveged egy kicsit untat. Bocs. Más dolgom van. Ezeket amiket írsz, ha akarom, el tudom olvasni oldalakon és oldalak százain keresztül ahol ezeket fejtegetik, pro és kontra. Nincs hozzá kedvem. Pedig vannak az írásaidban amikkel egyetértek. De hosszú nekem, és nincsen benne újdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!