Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem akar velem összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar velem összejönni egy nő se, akkor csúnya csicska vagyok? De ebben sem vagyok biztos csak gondolom, nem is értem a nőket.

Figyelt kérdés
Én már nem is próbálkozok, mer ugy sem lesz belőle semmi...néha megtetszik egy csaj de nem lesz belőle semmi, leszar nagy ívbe...

#csúnya #a nőknek
2023. jan. 6. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Hány éves vagy?
2023. jan. 6. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Tekintettel arra, hogy az összes nőt nem ismerheted, értelmetlen a kérdésed. Lány barátaid vannak? Mit mondtak, mi lehet a baj? Barátokhoz nem szükséges a külső, így ha nincsenek, valószínűleg kommunikáció készséggel van problémád.
2023. jan. 6. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Lefőtt a caffe neked ☹️
2023. jan. 6. 22:06
 4/9 A kérdező kommentje:
2-es nincsenek lány barátaim, nem látom értelmét...minek. Előbb utóbb szerintem ugyis d.gni akarnám, az nem barátság. Még gyerekkoromban volt, de akkor még nem voltam ivarérett...
2023. jan. 6. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
4%

"Lány barátaid vannak? "

Ez egy nagyon érdekes kérdés egyébként. Ugyan már, kinek vannak lány barátai? Senkinek. Miért is? Ja igen, mert annak a csajnak van egy pasija is ám, aki iszonyatosan féltékeny. Ha meg van is lány ismerősöd, azzal nem hiszem, hogy leszel annyira jóban, hogy ilyenekről beszélgess, már csak azért is, mert neki is van pasija...:DDD A csajok ilyenek, ők értékek, akiket elég komolyan védenek is...:DDD

2023. jan. 6. 22:09
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös persze teljesen így van.
2023. jan. 6. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ötös masszív baromságot írt, a Kérdező meg bólogat rá. Tipikus jelenség. :)
2023. jan. 7. 00:45
 8/9 anonim ***** válasza:
6.: Legalább saját maga válaszolta meg, miért is nincs barátnője.
2023. jan. 7. 07:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor rosszak a kommunikációs képességeim biztos, mert csak fiu barátaim vannak...
2023. jan. 7. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!