Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek csúnya lánnyal?
Figyelt kérdés
A társkeresőn sokan húznak engem jobbra, de sajnos csak a kövér, és a kifejezetten csúnya lányok (nem bántásból írom, sajnos eléggé csúnyák, szó szerint).
Én sem vagy egy Adónisz persze, és vékony vagyok eléggé.
Ti randiznátok ezekkel a lányokkal? Bele lehet szeretni egy csúnya, kövér lányba?
2020. nov. 27. 21:12
1/24 anonim válasza:
Kövérrel nem, mert azon lehet változtatni, de rondával miért ne
2/24 anonim válasza:
NEM!
Viszont a csúnyaság relatív. A legtöbb barátnőmre azt mondták a haverok, hogy "csúnya". Nekem mindegyikük tetszett, vonzódtam hozzájuk.
Például engem nem zavar, ha fogalmazzunk úgy, hogy karakteresebb az arca a lánynak, nyilván a babaarcra bukó férfiaknak ez nem jött be.
4/24 anonim válasza:
hát azért ronda és ronda között is van különbség, és ha már annyira ronda h menthetetlen miért huznánk egymás idejét azzal h probálkozunk. Miközben lehet közben valakinek megakad a szeme rajta.
5/24 anonim válasza:
A koversegen lehet a legkonnyebben es leggxorsabban valtoztatni a kulso adottsagok kozul.
6/24 anonim válasza:
olyannal nem, aki lapból nem szimpatikus.
8/24 anonim válasza:
Jézus 🤣🤣🤣
Nem soha, inkább egyedül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!