Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek csúnya lánnyal?
A társkeresőn sokan húznak engem jobbra, de sajnos csak a kövér, és a kifejezetten csúnya lányok (nem bántásból írom, sajnos eléggé csúnyák, szó szerint).
Én sem vagy egy Adónisz persze, és vékony vagyok eléggé.
Ti randiznátok ezekkel a lányokkal? Bele lehet szeretni egy csúnya, kövér lányba?
Ennél rosszabbak is voltak..
Honnan ismernéd? ez egy internetes kép
Nem csak egy hasonmása él egyébként.
Ha jobban megnézem, az egyik tanáromra emlékeztet... Nagyon is hasonlít rá.
Volt pár csúnya nőm.
Előnye, hogy nem csal meg, és mindent megtesz azért, hogy vele maradj.
Ja, ezt csak Badoo-n probáltam, de egy idő után nem engedi, mert túllépem a limitet, és fizetni kell.
Úgy szoktam csinálni, hogy amíg fürdök, addig elindítom ezt a Badoo-jobbra-hadműveletet és mire megfürdök, addigra gyakorlatilag elfogy az összes lány (amikor prémiumot vásároltam, akkor az összes lányt engedte jobbra húzni ugye, és 160 km-es körzetben sikerült az összes lányt jobbra húznom, ami több ezer lányt jelent szerintem (1 másodperc alatt 2 lány kb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!