Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek csúnya lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek csúnya lánnyal?

Figyelt kérdés

A társkeresőn sokan húznak engem jobbra, de sajnos csak a kövér, és a kifejezetten csúnya lányok (nem bántásból írom, sajnos eléggé csúnyák, szó szerint).

Én sem vagy egy Adónisz persze, és vékony vagyok eléggé.

Ti randiznátok ezekkel a lányokkal? Bele lehet szeretni egy csúnya, kövér lányba?

2020. nov. 27. 21:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Ennél rosszabbak is voltak..

Honnan ismernéd? ez egy internetes kép

2020. nov. 27. 21:47
 12/24 anonim ***** válasza:
nem
2020. nov. 27. 21:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Bp-i, vagy ő vagy csak nagyon hasonlít rá. Egyébként férjel van akit ismerek.
2020. nov. 27. 21:58
 14/24 A kérdező kommentje:

A képen egy ún. Melissa Blake van:

[link]

Itt nézhetsz több képet róla, ha tetszik.

2020. nov. 27. 22:06
 15/24 anonim ***** válasza:
Látom de Bp is él egy hasonmása ezek szerint.
2020. nov. 27. 22:44
 16/24 A kérdező kommentje:

Nem csak egy hasonmása él egyébként.

Ha jobban megnézem, az egyik tanáromra emlékeztet... Nagyon is hasonlít rá.

2020. nov. 27. 22:49
 17/24 peca1000 ***** válasza:
0%

Volt pár csúnya nőm.

Előnye, hogy nem csal meg, és mindent megtesz azért, hogy vele maradj.

2020. nov. 27. 23:36
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Én csak azt nem értem, ha csúnyának találod őket, miért húzod jobbra? Vagy lehet, hogy nem ismerem elég alaposan a tindert?
2020. nov. 28. 00:16
 19/24 A kérdező kommentje:
Én úgy szoktam, hogy letöltök egy ilyen automata egér-klikkellő programot, a szívre rakom a kurzort, és elindítom. Így minden lányt jobbra húz, automatikusan. Nem látom, hogy kit húzok jobbra.
2020. nov. 28. 00:20
 20/24 A kérdező kommentje:

Ja, ezt csak Badoo-n probáltam, de egy idő után nem engedi, mert túllépem a limitet, és fizetni kell.

Úgy szoktam csinálni, hogy amíg fürdök, addig elindítom ezt a Badoo-jobbra-hadműveletet és mire megfürdök, addigra gyakorlatilag elfogy az összes lány (amikor prémiumot vásároltam, akkor az összes lányt engedte jobbra húzni ugye, és 160 km-es körzetben sikerült az összes lányt jobbra húznom, ami több ezer lányt jelent szerintem (1 másodperc alatt 2 lány kb.)

2020. nov. 28. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!