Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik férfit választanátok a kettő közül?
A, Néha napján elmegy egy minőségi prostihoz, ha nincs kéznél egy használható nő sem. Gyerek nincs.
B, Van 2 gyereke az előző kapcsolatából. Ikrek. Minden héten 1 napig nála vannak a gyerekek és az anyjukkal heti 3-szor találkozik.
Mindkettő ugyanannyit keres, de a B fizetése 40%-át elviszi a gyerektartás.
Mégis a pasik sírnak itt vég nélkül, hogy senkinek nem kellenek meg mekkora a férfi többlet és nem találni szabad nőt.. Érdekes.
Amúgy meg mindenki válogat, a férfiak is, a nőknek miért ne lehetne?? Az én értékrendemmel nem összeegyeztethető a krvákhoz járás, ez van. Persze, senkinek semmi köze hozzá, felőlem mindennap prostizhat, ellenben ahhoz sincs senkinek semmi köze, ha valaki nem kíván ilyen emberrel együtt lenni. 🤷🏻♀️
A gyerek meg rengeteg férfinál pont ugyanúgy. Azért ez bazira nem egy “elhanyagolható” tényező. A gyerek örökre ott lesz és általa jó eséllyel az ex is. Én pl saját gyereket sem akarok, nemhogy még másét. Volt barátnőm, aki összejött gyerekes férfival, a programok állandóan le lettek mondva vagy tologatva, mert most lázas, most ez van, most az van. Kizárt, egy csomó gyerek nélküli férfi is van, nem fogok leállni a gyerekessel. Ehhez sincs senkinek semmi köze.
Azért ez messze nem a válogatásság tipikus iskola példája, hogy “Jaj zöld a szeme, nem barna, akkor nem kell”…
30-as: azért említettem az autókkal való analógiát, mert a kérdező által megadott két tulajdonság pont annyira édeskevés önmagában, mint egy autónak a szine.
Nem vagyok elvált (és kurvázni sem szoktam), de végtelenül felületes és primitív dolog valakire azért, mert elvált, ezeket írni:
"hulladék", "kalap szar", stb.
Ezért írtam hogy megértem, miért van ilyen sok egyedülálló nő, aki a társas kapcsolatait kutyával pótolja.
Még mindig nem egyértelmű, hogy úgy prostizik, hogy már összejöttünk, vagy ez csak az előélete? Az se hogy a B csak a gyerekért megy vagy kavar is az exével.
Ha mindegyiknél csak ennyi a hiba hogy prostizott korábban, meg van egy korábbi kapcsolatból gyerek, akkor nem is értem a kérdést. Szerintem ennél vannak sokkal nehezebben áthidalható problémák egy kapcsolatban.
Érdekes amúgy itt milyen sokan elzárkóznak az elvált gyereket nevelő pasiktól, a gyakorlatban meg azt látom, hogy simán beújítanak egy gyerekeiknél alig idősebb barátnőt.
Aki maga nem akar gyereket, mint a fiatalok körében egyre többen, annak nem fog kelleni másé sem.
Ezért kérdeztem, hogy randizik-e vele, vagy csak megy a gyerekért. Az tényleg nem mindegy.
Én se akarok gyereket, de ha szeretem a párom akkor egy hétvégére elviselem az övét, talán még megkedvelni is képes lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!