Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik férfit választanátok a kettő közül?
A, Néha napján elmegy egy minőségi prostihoz, ha nincs kéznél egy használható nő sem. Gyerek nincs.
B, Van 2 gyereke az előző kapcsolatából. Ikrek. Minden héten 1 napig nála vannak a gyerekek és az anyjukkal heti 3-szor találkozik.
Mindkettő ugyanannyit keres, de a B fizetése 40%-át elviszi a gyerektartás.
Nem hulladékok, hanem ezt a típust én magamnak "maradék"-nak hívom.
Akik maradtak, ha már az összes jó pasit elvitték.
Azért nagy kérdés, hogy "B" miért találkozik hetente 3x az exével.
Mert ha simán elváltak, akkor dicséretes dolog, hogy törődik a gyerekeivel.
Az én szememben többet ér, mint a.sok #dogmom, akinek a kutyája pótolja az emberi kapcsolatot..
Az első egy morális nulla, akivel szóba sem állnék, nemhogy párkapcsolat.
A második még lehet normális, viszont gyerekes férfival én nem kezdenék párkapcsolatot, mert nekem ez az életvitel, hogy mindig ott lesz neki a gyerek (és a gyerekkel együtt az exnej) az nálam nem fér bele.
De szerencsére a párválasztás nem olyan dolog, hogy feltétlenül kell valaki. Ha nincs jó választás, akkor inkább maradok egyedül.
Nem véletlen, hogy ennyi szingli nő van Magyarországon. Huh de nagyon válogatósak lettetek itt a gyakorin..
Kezdjük azzal, hogy a két feltüntetett tulajdonság még csak egy-egy a sok egyéb tulajdonság közül.
(Melyik autót választod: amelyik piros, vagy amelyik 4 ajtós..?)
Az első néhanapján elmegy prostihoz - és?
Ha anyagilag megengedheti magának, és nem nős, akkor senkinek semmi köze nincs hozzá. Semmivel nem rosszabb, mint egy egyéjszakás kaland.
A másiknak gyerekei vannak.
Tartja velük a kapcsolatot - ez dicséretes.
Elvált - nem tudjuk, miért.
Tartja az exével a kapcsolatot: tehát nem gyűlölködve váltak el, ez is érett, felnőtt gondolkodást tükröz.
29-es, ugyan én nem az autók szintjén beszélnék a férfiakról, mert ők emberek és nem tárgyak, de ha neked csak így megy, akkor a példánál maradva:
4 ajtós autó csak egy tulajdonság a sok közül, igen. De ha nekem 2 bernáthegyim van otthon, akiket rendszeresen vinnem kell, akkor lehet egy hiperszuper 4 ajtós kocsi, csúcsteljesítménnyel, nekem nem lesz megfelelő, mert egy nagy 5 ajtós kombi kell.
Embereknél pláne vannak olyan tulajdonságok, amik kizáróak. És bocsi, az egyéjszakázás is nálam ugyanúgy kizáró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!