Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik férfit választanátok a kettő közül?
A,
Nettó 130 ezret keres. Úgy tűnik ez az összeg nem nagyon fog növekedni.
Külsőre 6/10.
Szexuális teljesítménye kiemelkedő.
B,
Nettó 800 ezret keres.
Külsőre 9/10.
Impotens.
Jesszus, komolyan?
Azért nincs csajod, mert szerinted az összes nő ez alapján választ, amilyen inforciókat leírtál.
Nemigen értem a válaszadókat. A 10/9-es impotens pasi olyan, mint fotómodelleket nézegetni: szép-szép, de ettől nekem nem lesz jobb.
Az, hogy 800 ezret keres, azt jelenti, hogy el tud vinni k.drága helyekre, hogy lenyűgözzön, de minek, ha aztán fizikailag úgysem tud velem mit kezdeni. Akkor meg minek?
Egy harmadikat.
De amúgy jöhet az A, főleg ha úgy néz ki mint Ryan Gosling. (Arra alapozva hogy múltkor itt linkelt valaki egy montázst a férfiak osztályozásáról és meglepve fedeztem fel a Vészhelyzet Kovac dokiját az 5/10-es sorban és Ryan Goslingot a 6 v 7 sorban. Hát ilyen közepes pasik anytime! 😂😂😂😂😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!