Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy az önfejles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az önfejlesztést csak a férfiaknak tanácsolják, a nőknek nem?

Figyelt kérdés

Ha egy nő panaszolja el a fórumon, hogy "jaj, nincs senkim, minden férfi csak sexet akar!!4! Hol vannak az igazi férfiak?!" akkor egyből rácuppan a gyk szöszmös macinacis háziasszonykommandója, és körbenyalják, hogy "uuh, igazad van, te ne változtass semmin, a férfiak (en bloc) a hibásak!"

Ha egy faszi panaszkodik, akkor megkapja, hogy "ne nyavalyogj, fejlesszed magad, hö, keress 600 nettót, legyen lakásod, legyé' izgalmas, pattintsd ki magad az edzőterembe'".

Ha egy nyavalygó nő kapna urambocsá olyan tanácsot, hogy ne nyavalyogjon, adjon le pár kilót, legyen lapos a hasa, vásároljon be néhány szexi cuccot, menjen el egy igényesebb fodrászhoz, kozmetikushoz, legyen érdekes élete - hát azt a választ úgy lepontozzák, mint az állat.

2023. jan. 6. 09:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, de ha eleve csak szex céljából közeledik az a bizonyos kan, akkor tökmindegy milyen a személyisége a nőnek. És rengeteg hím csak szexre utazik, a számuk egyre nő. Tehát teljesen mindegy hogyan viselkedik a nő, a lényeg nekik, hogy rakja szét. És ezért a csillagokat is lehazudják a kitartóbbak. A türelmetlenebbje lelép egy próba után, a többi később. Lehet ezt is pirosazni, a tények ettől maradnak.

2023. jan. 6. 12:08
 12/19 anonim ***** válasza:
39%
11: Vagy talán meg kellene próbálni nem kanokkal meg hímekkel ismerkedni, hanem férfiakkal. Eddig a "férfi" szót egyik válaszodban sem írtad le, szóval miért nincsenek nálad képben?
2023. jan. 6. 12:12
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
İrnék, ha láttam volna egyet is. De csak külsőre azok. De én nem vagyok az érintettek között. Én nem foglalkozom már a kereséssel.
2023. jan. 6. 12:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az önfejlesztés nemtől függetlenül mindenkinek a hasznára válik, ahogy az önismeretben való elmélyülés is!
2023. jan. 6. 12:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

13: Óriási tévedésben vagy. Évek óta keresgélek én is férfiként és igen, voltak szexkapcsolataim. De nálam pl. ehhez is hozzátartozik a bizalom és az egymás iránti tisztelet. Ha ezek nincsenek, akkor nincs szex sem. Tudom, ezzel kisebbségben vagyok, csak azért írom, hogy tudd, van ilyen is.

A másik dolog pedig az, hogy egyik ilyen kapcsolat sem csak szexnek indult. Mindketten komolyat szerettünk volna, de hol ezért hol azért nem lett belőle több. Viszont az, hogy a csak szex működött, közös döntés volt. Világosan megbeszéltük hogy ez ennyi és nem több. Voltak közös programok, hétvégék, túrázások, strand, szóval nem csak a szexről szólt. Arról pedig senki nem tehet, hogy nem alakultak ki mélyebb érzelmek.

2023. jan. 6. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Én azokról az esetekről írtam, amikor direkt csak szexet akartak. Tehát tökmindegy milyen a nő személyisége, ha a kandúr szàndékosan csak ennyit akart. Az más kérdés, hogy őszinte volt, vagy hazudott a cél érdekében. És ezen esetek száma igencsak emelkedő félben van. Egyre kevesebb az, aki az elköteleződést keresi, és megpróbálja, függetlenül attól, hogy milyen irányt vesz a kapcsolat végül.

2023. jan. 6. 13:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
16: De azért van ilyen. Nem tudom melyik korosztály vagy, de 30 felett sokan szeretnének már elköteleződni. Én úgy gondolom egyébként, hogy az ha egy férfi csak szexet akar, ezt kulturáltan közli is és elfogadja az esetleges nemleges választ, azzal nincs semmi gond.
2023. jan. 6. 13:29
 18/19 anonim ***** válasza:
4%

A nőknek ma nincs szükségük semmilyen változásra, mert a mai nők TÖKÉLETESEK!!!

Sajnos ezért nehéz a társkeresés, mert nyilvánvaló, hogy minden zsák megakarja találni a maga foltját.

Tökéletes nők, tökéletes férfiakat akarnak, illetve keresnek.

Tökéletes nőből annyi van mint búzatáblában a búzaszem, tökéletes férfi viszont sajnos nagyon kevés.

56F.

2023. jan. 7. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18: Ez csak valami fura humor akar lenni, ugye? Tökéletes ember nem létezik, sem férfi, sem nő. Mindenkinek van valami kattanása. Sőt, van az a mondás, hogy mindenki csak addig normális, míg meg nem ismered mélyebben. Szóval a tökéletesség nem létezik.
2023. jan. 7. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!