Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez a Facebookos társkeresőn?
Komoly szándékkal szeretnék társat keresni. Rendesen kitöltöm az adatlapot, normális fényképet töltök fel magamról. De az a tapasztalatom, hogy hiába mindez, mert szinte teljes mértékben sikertelen vagyok. Nem azért, mert elbénázom a beszélgetést, hanem mert egyszerűen senkivel nincs egyezés, hogy egyáltalán lehessen beszélgetni. Persze nem lehet mindenkinek tetszeni, de azért ez már elég furcsa, hogy 200+ nőből egy sincs akivel el tudnék kezdeni ismerkedni.
34/F
10: Gondolom 60 fölött vagy. Amit javaslok, hogy fogyjál le és jönnek a húszonéves szépfiúk.
Ezenkívül persze ragd ki a húszonéves fiadat, a szingli anyuka senkinek sem kell.
A 11 -est lepontozni valamennyire lehet jogos, ha ti mást tapasztaltok.
A 12 -est viszont nem pontoznám le bizonyíték nélkül. Abban egy igazságot írtam le, amit ki lehet próbálni.
24 vagyok, 60 kg környékén, szóval nem tudom, hogy ez az egész 60 fölötti dolog miből jött. Csupán reagáltam egy előttem levő kommentre, de azt nem mondtam, hogy engem is érint.
A 12-es hozzászólás pedig azért nem mérvadó, mert az emberek nagy része tisztában van vele, hogy 65-70 évesen már nem fogják körbe rajongani. De ezt leszámítva is csak féligazság, mert mind nőként, mint férfiként átlag felettinek kell lenned, hogy igazán kitűnj és sikeres legyél.
Persze van, aki átlagos vagy átlag alatti és mással hívja fel magára a figyelmet, de nem ez a jellemző. Te is, én is a lehető legszebbet, legjobbnak tűnőt részesítjük előnybe, ha válogatni lehet. Nem hallottam még emberttől azt, hogy ahh öt nem húzom félre, mert túl szél hozzám.
14
"Te is, én is a lehető legszebbet, legjobbnak tűnőt részesítjük előnybe, ha válogatni lehet. Nem hallottam még emberttől azt, hogy ahh öt nem húzom félre, mert túl szél hozzám."
Óriási tévedés. Én ugyan középkorú vagyok, de soha nem volt nagy önbizalmam (pedig a bűvös 60 kiló igaz rám, ráadásul nem 160 cm-hez vagyok ennyi). Soha, de soha nem jelölök be senkit, akit túl jóképűnek ítélek magamhoz.
Én meg ezek szerint félre értettem. Ciki, de rendesen sikerült félre értelmeznem.
Férfi vagyok, és valamiért életkorra gondoltam :’)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!