Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a Facebookon a társkeresőn mennyire kamu?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 20:02
1/6 anonim válasza:
Nem kamu. De ott is csak a jó külsejű és pénzes férfi talál partnert. Ahogy az összes többinél
2/6 anonim válasza:
Számomra is olyan furának tűnik az a társkereső, vagy lehet felregisztrálnak, aztán utána rá se néznek?
3/6 anonim válasza:
Szerintem annyira, mint a társkeresők nagy része. Futottam már ott bele egyértelműen kamu profilokba (pl. amikor valami kínai neve volt a csajnak, és lakhelyének mondjuk Besztercebánya volt megadva, de normális fotói sem voltak fenn, csak hátulról látszott egy női alak), de elég érdekes, hogy habár rengeteg nőt megjelöltem - normális, átlagos külsejűeket -, csak pár matchem ha akadt, abból is két lengyel csaj volt, akivel egy ideig beszéltünk, aztán eltűnt, a másik meg nem is írt vissza.
4/6 anonim válasza:
Én megtaláltam ott az egyik szomszédot, sőt a fiam osztályfőnökét is, az egyik volt munkatársamat is. Biztos vannak valós profilok, ahogy én is az voltam, de tuti sok a kamu.
5/6 anonim válasza:
Egy éve vagyunk együtt a barátommal, ott ismerkedtünk meg :)
6/6 anonim válasza:
Vannak kamuk, de kevesebb mint más oldalakon. Továbbá ott le tudod ellenőrizni a profilokat.
Ha van közös ismerősötök azt kiírja. Továbbá egy név+lakhely+kép alapján van mikor rátalálok emberekre. Nekem itt kevesebb bajom volt a kamu profilokkal, mint a többi appon/oldalon.
Ellenben kevesebb a felhasználó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!