Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért történik ez a Facebookos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez a Facebookos társkeresőn?

Figyelt kérdés

Komoly szándékkal szeretnék társat keresni. Rendesen kitöltöm az adatlapot, normális fényképet töltök fel magamról. De az a tapasztalatom, hogy hiába mindez, mert szinte teljes mértékben sikertelen vagyok. Nem azért, mert elbénázom a beszélgetést, hanem mert egyszerűen senkivel nincs egyezés, hogy egyáltalán lehessen beszélgetni. Persze nem lehet mindenkinek tetszeni, de azért ez már elég furcsa, hogy 200+ nőből egy sincs akivel el tudnék kezdeni ismerkedni.

34/F

2023. jan. 4. 19:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Próbálkozz más tarskeresokon is.
2023. jan. 4. 19:54
 2/18 anonim ***** válasza:
96%

Ez minden társkeresőn egy létező jelenség.

A Facebook társkeresője pontosan nem tudom hogyan működik, de vannak helyek, ahol a rendszer képes olyan felhasználókat is bedobni, akik hetek vagy hónapok óta inaktívak.

Persze ez nem azt jelenti, hogy csakis kizárólag a rendszer lehet a hibás. Lehet mégsem elég jók a képeid, vagy csak nem nézel ki olyan jól, hogy abszolút sikeres legyél egy ilyen helyen. Az is lehet, hogy az általad kedvelt hölgyek alapján, olyan ajánlásokat tesz az algoritmus, olyan “kategóriába” sorol be, ahol nagyon kevés az az ember, aki vonzónak tart.

Túl bonyolult kérdés ez, túl sok tényező van, így látatlanban lehetetlen pontosan megmondani.

2023. jan. 4. 19:57
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Én nőként voltam a fb társkeresőn. Feltöltöttem képet, kitöltöttem pár fontosabb adatot, válaszoltam pár kérdésre (ezen a társkeresőn vannak kérdések, amikre lehet válaszolni és azok alapján egy kicsit jobban "meg lehet ismerni" a másikat). Gyakorlatilag egyáltalán nem írt senki. Ha mégis, akkor nálam 20 évvel idősebb, tényleg elképeszetően elhanyagolt férfiak, esetleg olyanok, akik 200 kilométerrel arrébb laknak. Végül két férfivel azért valahogy mégis volt match, találkoztam is velük, ahol az az "apróság" derült ki, hogy az egyikük 8, a másikuk 9 évvel idősebb, mint aminek beírta magát. Ezek után leiratkoztam...
2023. jan. 4. 20:04
 4/18 anonim ***** válasza:
35%
Fotót
2023. jan. 4. 20:18
 5/18 anonim ***** válasza:
19%
tinder ugyanez... de látod, Sáfrány Noémit meg Kovács Korinnát is elhagyja a pasija, ilyen jól választanak a nők
2023. jan. 4. 20:34
 6/18 anonim ***** válasza:
Ezt kifogom deríteni.
2023. jan. 4. 20:38
 7/18 A kérdező kommentje:

2-es

Tuti nem a képpel van a baj, sokan mondják, hogy jók a képeim, meg tudom magamról, hogy nem vagyok egy gnóm típus. Szerintem is inkább az algoritmus lehet a ludas ebben a kérdésben. Korábban is voltam már rajta, nem újkeletű probléma, néha volt is egyezés, volt hogy beszélgetni is tudtam az illetővel, volt randi is, de sajnos nem jött össze a dolog. Ami a másik furcsaság számomra, hogy olyan is sokszor előfordult, hogy elkezdtem beszélgetni a hölggyel és mielőt beindult volna a beszélgetés egyszerűen eltűnt az illető. Ennek mindig az az eredménye, hogy berágok és letörlöm magam.

2023. jan. 4. 20:52
 8/18 A kérdező kommentje:

3-as

Nőként ez valóban furcs, mert mindenhol azt hallani, hogy többségben férfiak vannak és hogy a nők nem győznek válogatni. Ha tetszik valakinek az adatlapja elvileg látja az illető, ez nem olyan mint a tinder, meg tudja nézni kinek tetszik és ha kölcsönös a szimpátia, akkor mehet az ismerkedés. Ezek szerint valószínűleg nem is látnak akik tetszettek vagy én tényleg nem tudom hogy van ez 😕

2023. jan. 4. 21:18
 9/18 anonim ***** válasza:
32%

"Szerintem is inkább az algoritmus lehet a ludas ebben a kérdésben."

Az nem lehet, hogy simán a nők igényei szálltak el?

2023. jan. 4. 21:24
 10/18 anonim ***** válasza:
55%

9-es.

Ez nem lehet, hanem biztos. Csak ez a férfiakkal is ugyanígy van.

2023. jan. 4. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!