Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám behozni a szociális lemaradásomat annak érdekében hogy szép barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Korábban nagyon aszociális életmódot folytattam, rengeteg számítógépes játék, anime, otthonülés stb. Sok pénzem megmaradt így viszont nem igen fejlődtem szociálisan, nehéz barátnőt találni aki szép, mert kommunikációm nem megfelelő. Keveset beszélek, érdektelen, közömbös, hideg érzetet keltek, teljesen megszoktam hogy egy nap a munkámon kivül nem kommunikálok. Ami megy az szakmai vagy csak hobbi téma(játék stb).

30 évek elején tartok, már itt lenne az idő ezen változtatni mert lehet később nagyobb gondot okozhat.

2023. jan. 4. 13:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%
Tegyél be ide egy képet magadrol és megmondjuk el e ment számodra a hajó / vagy van még esélyed.
2023. jan. 4. 14:18
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha átlagosan vagy picit jobban nézel ki akkor van esélyed gyengébb kommunikációval is de csak akkor ha igényesen öltözől , ápolt vagy , normális a hajad, és nincs rajtad +15/20 vagy feletti kilogramm .
2023. jan. 4. 14:34
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

#9: "Utolsó nem értem a kirohanást, nem szántam sértésnek."

Ebből is látszik, hogy alapvető dolgokról semmi fogalmad wincs.

Ha napi két óra beszélgetéstől kikészülsz, akkor végképp esélytelen, hogy behozd a szociális lemaradásodat.

A külsőd maximum egy felszínes kapcsolat elkezdésében segíthet, de abban a pillanatban, hogy felsejlik a valódi (erősen autista gyanús) éned, azonnal lapátra tesznek, abban biztos lehetsz.

2023. jan. 4. 14:35
 14/22 anonim ***** válasza:
9%

"felszínes kapcsolat elkezdésében segíthet, de abban a pillanatban, hogy felsejlik a valódi (erősen autista gyanús) éned, azonnal lapátra tesznek, abban biztos lehetsz."

Xdd

2023. jan. 4. 14:39
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Majd most trendi lesz az enyhén aspergeres beütés, meg aszociális viselkedés, köszönhetően a Wednesday sorozatnak, úgyhogy hajrá.
2023. jan. 4. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
45%

#15: XD

Wishful thinking

2023. jan. 4. 20:58
 17/22 A kérdező kommentje:

13,

Te vmi lila hajú öreg elhízott feminista lehetsz,20+ macskával és belülröl is végtelenül romlott a trollkodásoddal.

2023. jan. 4. 21:33
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
#17: vagyis lényegében eszed ágában sincs kilépni a komfortzónádból, ennyi. Javaslom, nézz utána annak, hogy mondjuk alapszinten mi a különbség a kognitív tanulás és a képességfejlesztés között. És ne a kisgyerekek képességfejlesztésére keress rá, hanem felnőttekére.
2023. jan. 4. 22:32
 19/22 anonim ***** válasza:
40%
Tárt karokkal várnak a prostituáltak, mert más nő nem fog összejönni veled.
2023. jan. 5. 08:56
 20/22 A kérdező kommentje:
18, Kiakarok lépni
2023. jan. 5. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!