Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám behozni a szociális lemaradásomat annak érdekében hogy szép barátnőm legyen?
Korábban nagyon aszociális életmódot folytattam, rengeteg számítógépes játék, anime, otthonülés stb. Sok pénzem megmaradt így viszont nem igen fejlődtem szociálisan, nehéz barátnőt találni aki szép, mert kommunikációm nem megfelelő. Keveset beszélek, érdektelen, közömbös, hideg érzetet keltek, teljesen megszoktam hogy egy nap a munkámon kivül nem kommunikálok. Ami megy az szakmai vagy csak hobbi téma(játék stb).
30 évek elején tartok, már itt lenne az idő ezen változtatni mert lehet később nagyobb gondot okozhat.
#9: "Utolsó nem értem a kirohanást, nem szántam sértésnek."
Ebből is látszik, hogy alapvető dolgokról semmi fogalmad wincs.
Ha napi két óra beszélgetéstől kikészülsz, akkor végképp esélytelen, hogy behozd a szociális lemaradásodat.
A külsőd maximum egy felszínes kapcsolat elkezdésében segíthet, de abban a pillanatban, hogy felsejlik a valódi (erősen autista gyanús) éned, azonnal lapátra tesznek, abban biztos lehetsz.
"felszínes kapcsolat elkezdésében segíthet, de abban a pillanatban, hogy felsejlik a valódi (erősen autista gyanús) éned, azonnal lapátra tesznek, abban biztos lehetsz."
Xdd
13,
Te vmi lila hajú öreg elhízott feminista lehetsz,20+ macskával és belülröl is végtelenül romlott a trollkodásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!