Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért félek társkeresőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek társkeresőre regisztrálni?

Figyelt kérdés

Pár barátnőm említett egykét jó társkereső appot, de sokáig inkább egyedül voltam, mint hogy feljelentkezzek, mert elb*szottnak tartom, hogy az emberek áruként hirdetik magukat, ezzel azt kommunikálva, hogy eddig nem volt szerencséjük, ergo valami gond van, ha pl. a nagy, szexi CEO nem tud magának nőt szerezni a való életben. Másrészt egy kapcsolathoz szerintem hozzátartozik egyfajta titkzatosság, és a szenvedély is abból adódik, hogy nem tudják, hogy valójában mit gondol/érez a másik, hanem egyszercsak megtörténik.

Ha én nőkent felregisztrálok egy ilyen oldalra, akkor máris megsértettem azt az evolúciós alapvetést, hogy a férfi megy a nő után. Ugyanakkor élethelyzetből adódóan, az egyetem miatt gyakorlatilag alig van lehetőségem elmenni valahová és mert manapság mindenki online ismerkedik, nincs sok választásom. Megértem, hogy másnak is ez lehet a magyarázata, de akkor is helytelennek tartom és gyomorforgatónak. Ráadásul az az app olyan, hogy a nőnek kell ráírni a pasira.

Én vagyok a nem normális?

27/N

2023. jan. 4. 04:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Ennyi hülyeséget is rég olvastam. Ha ilyen mentalitással elmesz egy randira garantálom, hogy nem lesz második. Amúgy ha 27 évesen szingli vagy, akkor nem veled is valami gond van a gondolatmeneted alapján ?🤣
2023. jan. 4. 08:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Evolúciós alapvetés az is, hogy az ismerkedni vágyó nőnek szem előtt kell lennie, vagy ha úgy tetszik, "ki kell rakni az árút a polcra" és a férfiak erre tudnak reagálni. Mint ahogy nagyobb esélyed lesz eladni a házad, autód, telefonod is ha meghirdeted.
2023. jan. 4. 08:41
 13/16 A kérdező kommentje:

Volt már kapcsolatom, de csak amiatt, hogy ne legyek egyedül, nem fogok kapcsolatba menni. A társkereső oldalakon pedig nem biztos, hogy megtalálnám azt, aki komolyabban felkeltené az érdeklődésemet. Viszont sose tudni.

Mégis olyan fura és teljesen visszataszító feljelentkezni.

12: de offline is látnak, épp ez az.

2023. jan. 4. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:
12 vagyok: Offline mit teszel meg azért, hogy felhívd magadra a férfiak figyelmét?
2023. jan. 4. 09:25
 15/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, nyilván a 98%-al túloztam, mert munkahelyre eljárok és ott ismertem meg a jelenlegi páromat + plusz volt több randim kollégával. A kérdező is ismerkedhet akár az egyetemen.

Tudom, sokan nem szeretnek házon belül ismerkedni, nekem nem okozott gondot, nem voltak belőle kellemetlenségek a sikertelen randi után sem. Volt, aki pont felmondási időt töltött, és már ott se dolgozott, mikor inkább lezártam, ez kb egy hónapos randizós időszak volt, semmi komoly. Másik kollégával simán beszélgetőviszonyban maradtunk. Szerintem a titok az, hogy ha nem műdödik, időben kell szólni, mielőtt még bármi komoly (érzelmek, szex) lenne.

Egyetemen szerintem ez még kevésbé gáz, könnyebben elkerülitek egymást, ha mégis cikinek éreznétek utána.

2023. jan. 4. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért félsz regisztrálni társkeresőre kérdező mert hallottál róla jót és rosszat is és tudod hogy egy ilyen oldal miről szól. Elsősorban nem arról szól hogy összehozza az embereket pedig elméletben nagyon ezt nyomják hanem arról szól gyakorlatban hogy a szingli emberek eltartsák az oldalt és az üzemeltetőit az előfiztéseikkel. Előfizetnek az emberek nagyobbik esetben a férfiak a nagy semmire és legfeljebb csak botokkal vagy lefizetett nőkkel fognak írogatni akik a különböző előfizetéseket csalogassák ki belőlünk. Nem csodálom hogy félsz regizni társkeresőre hiszen jobb félni mint megijedni. Azt a pénzt amit az ilyen szenny oldalakra költenél tedd el és élőben próbálj csajozni. Ott legalább nem botokkal fogsz nagy eséllyel beszélgetni hanem élőben nőkkel.
2023. jan. 5. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!