Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek társkeresőre regisztrálni?
Pár barátnőm említett egykét jó társkereső appot, de sokáig inkább egyedül voltam, mint hogy feljelentkezzek, mert elb*szottnak tartom, hogy az emberek áruként hirdetik magukat, ezzel azt kommunikálva, hogy eddig nem volt szerencséjük, ergo valami gond van, ha pl. a nagy, szexi CEO nem tud magának nőt szerezni a való életben. Másrészt egy kapcsolathoz szerintem hozzátartozik egyfajta titkzatosság, és a szenvedély is abból adódik, hogy nem tudják, hogy valójában mit gondol/érez a másik, hanem egyszercsak megtörténik.
Ha én nőkent felregisztrálok egy ilyen oldalra, akkor máris megsértettem azt az evolúciós alapvetést, hogy a férfi megy a nő után. Ugyanakkor élethelyzetből adódóan, az egyetem miatt gyakorlatilag alig van lehetőségem elmenni valahová és mert manapság mindenki online ismerkedik, nincs sok választásom. Megértem, hogy másnak is ez lehet a magyarázata, de akkor is helytelennek tartom és gyomorforgatónak. Ráadásul az az app olyan, hogy a nőnek kell ráírni a pasira.
Én vagyok a nem normális?
27/N
Istenem, akkor ne arra az appra regisztrálj, hanem bármelyik másikra, és akkor máris nem neked kell férfiakra írnod.
"ezzel azt kommunikálva, hogy eddig nem volt szerencséjük, ergo valami gond van, ha pl. a nagy, szexi CEO nem tud magának nőt szerezni a való életben"
Na, a szexi CEO is emiatt van fent az adott oldalon:
"élethelyzetből adódóan, az egyetem miatt gyakorlatilag alig van lehetőségem elmenni valahová és mert manapság mindenki online ismerkedik"
Online is csak az lesz sikeres, aki a valóságban is az (lenne). Aki a valóságban egy szerencsétlen, az online sem fog párt találni, de ha írásban jó kamus, maximum egy randit össze tud hozni, ami után a másiknak lesz egy jó sztorija, mekkora gáz volt élőben az illető. Ilyen szempontból rossz, mert jó kis időpazarlás lehet pár ilyen randi, amikor megjelenik valaki, aki full ellentéte annak, amit mutatott magáról. (Nem feltétlen csak külsőre.)
De egyébként nem kötelező online ismerkedni. Az életem 98%-át kb a lakásomban töltöm, mégis mindig offline találtam párt.
Munkahely, baráti társaság, hobbikon keresztül, bulik.....családon keresztül, stb.
98%-os lakásbanlakó érdekes lehet....:D
3,
Ja persze...Ha ki se mozdulsz és mégis offline találsz párt, akkor kivételesen szép lehetsz, vagy erős a szexuális kisugárzásod.
Kérdező, nyugodtan felregisztrálhatsz, mert ugyan húspiac, de úgyse fogsz válaszolni a bejelölések 99%-ára. A maradék 1%-ra meg rámozdulhatsz, ahogy a többi nő is teszi, aztán vagy bejössz az 1%-nak, vagy nem.
"Én vagyok a nem normális?"
Egyszerűen csak sötét vagy, ennyi. Ön- és emberismeretről hallottál már életedben?
Az esetleg lehetséges opció, hogy:
1. Felregizel
2. Csak olyanokkal kommunikálsz akik szem-hunyorítva súrolják az általad felállított szűrőket?
Kettőbé: És ha az első körös kommunikációs protokollok után is van rá sansz, hogy vica-versa érintkezik a két halmaz, akkor örülés
Kettőcé (eredetileg 'kettőa' akart lenni): Elfejelted ezeket a "kelleket" és kicsit nyitsz a modernebb tételek felé?
3. Profit?
🙃
téeldéer: Miért olyanokkal foglalkozol akikkel hótziher, hogy semmilyen körülmények között sem állnál szóba? Illetve, miért ragaszkodsz az ósdi elavult társadalmi konvenciókhoz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!