Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhat párt egy olyan 30 éves nő, aki egy Isten háta mögötti faluban él? Semmi szórakozási lehetőség nincs, az értelmes férfiak már foglaltak. A barátaim messze laknak, külföldön. Tavaly nyáron szakítottunk exemmel, azóta nem találok senkit.
Figyelt kérdés
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki ilyen helyzetben van. Nem tudom mit tehetnék, sehol senki a láthatáron, egyáltalán hol kereshetnék párt? Társkeresőt nem szeretnék, nagyon rosszul sültek el ezek a próbálkozások. Csupa őrülteket fogtam ki, vagy olyanokat akik nem is hasonlítottak a profilképeikre.2023. jan. 3. 20:54
12/18 anonim válasza:
Hasonlòan voltam nos gondolni kell egy merészet és költözni 😊
13/18 anonim válasza:
Próbálj meg programokat találni városban ahol találkozhatsz idegen emberekkel!
De a különböző helyekre való kirándulások által is lehetséges,mert ilyen helykre is járunk nem párkapcsolatban élők is!
14/18 A kérdező kommentje:
Budapesten éltem, de sajnos most nincs lehetőségem visszamenni. Szakítás után nem bírtam egyedül fizetni az albérletet. Jó lenne visszaköltözni, csak hát nem egyszerű lakótársat találni és megfizethető szobát.
2023. jan. 3. 22:33
15/18 anonim válasza:
Hat pedig rengetegen keresnek lakotarsat szerintem, tele van a Facebook ilyen csoportokkal.
16/18 anonim válasza:
Pedig csak az online társkeresés marad. Nincs abban semmi rossz, csak a megfelelő platform kell hozzá és megválogatni, hogy kivel találkozol. Gondolom a badoon voltál, na az tényleg szar. Ha gondolod írj rám privátban, tudok segíteni,hogy melyiket és hogy használd.
28/n
17/18 anonim válasza:
Mert válogattok az appon . 100 bol max 10et húzok jobbra. Azok közül is max 3nak irtok vissza.
Vannak normális férfiak csak nem húzzatok jobbra .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!