Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elfogadott a "simán csak nem"?
A kérdés a következő szitu kapcsán merült fel:
Szilveszterkor összegyűltünk egy havernál, több különböző társaságból jöttek az emberek így sokan új emberekkel ismerkedtünk meg. Két főszereplőnket hívjuk Ádámnak és Évának.
Hajnali 3-4 környékén járunk, épp egy ivós mobil-appal játszottunk (Épp a végtelenül magasröptű "Ülve vagy állva törlöd ki? Szavazzatok, a vesztes csapat iszik!" feladatnál jártunk)...
..amikoris Ádám harsányan egy elég hosszú körmondatba kezdett aminek a vége az, hogy Éve nagyon kedves-aranyos-szép lány ezért szeretné elhívni randira. De ezt olyan hangerővel és publicitással hogy kb a szomszéd szobában is hallották, nem csak a szobában lévő 8 ember figyelmét fókuszált amagára, aztán persze Évára.
Éva meg ült és "hát.. én foglalt vagyok".
Ádám vélhetően nem készült fel a nemleges válaszra, mert egyből támadásba lendült, hogy akkor miért nincs szilveszterkor itt Éva pasija is, "már ha létezik egyáltalán". Gyakorlatilag azt jelezve, hogy nem hiszi el a kifogást. Elég kínos volt..
Namármost a kérdésem az lenne, hogy miért muszáj/társadalmi követelmény mindenképpen indokot is adni az elutasításra?
Mármint.. tegyük fel Évának nincs pasija (van neki amúgy) de attól még nem feltétlen érkezik úgy a szilveszteri buliba, hogy namost ő akkor ismerkedni fog. Ha viszont azt mondja, hogy "nem, mert... nem" azt még annyira sem fogadják el az emberek, mintha hozna egy ál-kifogást, egyből miérteket követelnek. Pedig valójában miért kéne állandóan indokot keresnünk valamire amit nem akarunk? Nem az az alap, hogy mindneki társat keres, ha épp nincs jó indoka nem keresni..
Mit gondoltok?
Ádám vagy egy pötch vagy sokat ivott. Ilyet nem kérdezünk társaság előtt. Négyszemközt nem merte megkérdezni és közben arra is játszott, hogy társaság előtt nem fogja beégetni a csaj.
Ez a történet lényege, nem a csak válasza.
Köszi az értelmes válaszokat.
Azok meg elég szépek ahol állítok valamit és nem hisznek nekem. Ha nem fogadod el a kérdésbe állítottakat, akkor ne próbálj meg válaszolni rá.
11, A pasija azért nem jött mert épp Norvégiában lógatja a lábát a haverjaival. Az külön szociosztori, hogy milyen feszkót okoz nekik az óriási anyagi különbség a kapcsolatban. (ezt már Olga mesélte, hogy beszélték csempenézegetés közben:D)
Basszus, nem fogjátok fel, hogy van barátja? Le lett írva, hogy tényleg van.
Én ilyen esetben ugyanolyan hangerővel és publicitással magyaráztam volna el neki, hogy miért is egy nagy rakat 0 a páromhoz képest. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!