Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi szakmák pozitívan, negatívan , vagy semlegesen hatnak rád egy férfival/nővel való ismerkedésnél?
Pl ha megismerkedsz valakivel és hallod hogy orvos/mérnök/vegyész/biológus/ügyvéd/magyartanár/matektanár/programozó/tesitanár/gyógytornász/logopédus/filozófus, akkor mi jut róla eszedbe, járnál vele?
Ilyen válaszra gondolok, pl. pozitív ha orvos, semleges ha ügyvéd, de negatívum ha tesitanár (mondjuk mert nem szeretném ha a párom folyamatosan sportolni járna) - ez szigorúan csak példa.
A legtöbb semleges, az orvossal kapcsolatban vannak ellenérzéseim, mert nem akarok egy olyan párt, akinek ennyire kiszámíthatatlan a beosztása és ennyire össze-vissza dolgozik. Vannak olyan orvosok, akiket ez nem érint, de a többségnek kb nincs élete, ami párkapcsolat szempontjából nagyon rossz, főleg ha én meg a szokásos 8-tól 4-ig munkarendben vagyok.
A pedagógusokkal is vannak ellenérzéseim, nem bírom a gyerekeket, sajátot sem akarok. Félek, hogy ez túl nagy különbség lenne köztünk.
Én bioinformatikával foglalkozom, értelemszerűen előny lenne, ha olyan ember lenne a párom, akihez ez közel áll. Mégjobb, ha kutató-alkat. :)
11.
Legalább a vőfély kimaradt... Eddig?
Ui: "Újságíró" alatt nem azt értem, aki mondjuk a "Horgász" vagy rovatba ír 1-2 szakmai cikket, vagy van valami állandója, mondjuk "Kató mama kötőklubja", hanem azokra a tipikus karvalyokra akik a szenzációt hajhásszák, vagy politikai téren maximálisan elfogultak, és lehet olvasni az élettől elrugaszkodott cikkeiket pl.: roma-simogatást, Soros démonizálást, Putyin démonizálást meg ilyesmiket. Tökéletes példái ez utóbbinak Bolgár György és Bayer Zsolt.
14.
A pénzügyi vonalhoz is kell egy olyan tipikus keselyű lelkület, amit én borzalmasnak titulálok, mert a gonoszsággal azonosítom.
Az orvos: tetszene, jó lenne egy ilyen nőt megismerni. Sokat voltam kiskoromban kórházban, így kicsit ismerős a terület.
A tesitanár: tetszik, ha egy nő sportol valamit, vagy oktat valamilyen sportot. Tetszik, ha hajlékony, mozgékony, vagy épp a sportból adódóan pl.: harcias.
A gyógytornász: is tetszik, mert volt alkalmam járni gyógytesire, így tudom, mit tudnak a gyógytornászok.
A filozófus: is tetszik, kedvenc tantárgyam volt a fősulin. Az élet dolgairól tudnánk eszmét cserélni legalább. (F40)
Orvos:pozitív
Legtöbb diplomás: semleges
Negatív: politikus, színész, coach, zenész.
A nem diplomás nem negatív, mint ember, de alapból diplomás társat választanék.
50N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!