Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alábbi szakmák pozitívan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi szakmák pozitívan, negatívan , vagy semlegesen hatnak rád egy férfival/nővel való ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Pl ha megismerkedsz valakivel és hallod hogy orvos/mérnök/vegyész/biológus/ügyvéd/magyartanár/matektanár/programozó/tesitanár/gyógytornász/logopédus/filozófus, akkor mi jut róla eszedbe, járnál vele?

Ilyen válaszra gondolok, pl. pozitív ha orvos, semleges ha ügyvéd, de negatívum ha tesitanár (mondjuk mert nem szeretném ha a párom folyamatosan sportolni járna) - ez szigorúan csak példa.

2023. jan. 1. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9# akikkel eddig találkoztam. A "bók" nem rád vonatkozott. Engem meg a 2-es bírna nagyon, az adóhivatalnál voltam ellenör, és újságcikkeket írtam, mielött bankár lettem. :D
2023. jan. 1. 18:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb semleges, az orvossal kapcsolatban vannak ellenérzéseim, mert nem akarok egy olyan párt, akinek ennyire kiszámíthatatlan a beosztása és ennyire össze-vissza dolgozik. Vannak olyan orvosok, akiket ez nem érint, de a többségnek kb nincs élete, ami párkapcsolat szempontjából nagyon rossz, főleg ha én meg a szokásos 8-tól 4-ig munkarendben vagyok.

A pedagógusokkal is vannak ellenérzéseim, nem bírom a gyerekeket, sajátot sem akarok. Félek, hogy ez túl nagy különbség lenne köztünk.

Én bioinformatikával foglalkozom, értelemszerűen előny lenne, ha olyan ember lenne a párom, akihez ez közel áll. Mégjobb, ha kutató-alkat. :)

2023. jan. 1. 18:14
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

11.

Legalább a vőfély kimaradt... Eddig?

Ui: "Újságíró" alatt nem azt értem, aki mondjuk a "Horgász" vagy rovatba ír 1-2 szakmai cikket, vagy van valami állandója, mondjuk "Kató mama kötőklubja", hanem azokra a tipikus karvalyokra akik a szenzációt hajhásszák, vagy politikai téren maximálisan elfogultak, és lehet olvasni az élettől elrugaszkodott cikkeiket pl.: roma-simogatást, Soros démonizálást, Putyin démonizálást meg ilyesmiket. Tökéletes példái ez utóbbinak Bolgár György és Bayer Zsolt.

2023. jan. 1. 18:16
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
13- ja, nem, én szabadtéri tevékenységek, sportcucctesztek, szabadtéri fözés, néha kultúra. A vöfélyt kihagynám, maradok a pénzügyi vonalon, szeretem, meg a borzalmas jellememhez is jobban passzol, mint hogy bohóckodjak. Az általad példának említett újságírókat nem ismerem, de a politika nem igazán érdekel, ilyen témájú uszító, debil cikkeket meg sem nyitnék soha, max ha hányni akarnék.
2023. jan. 1. 18:31
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

14.

A pénzügyi vonalhoz is kell egy olyan tipikus keselyű lelkület, amit én borzalmasnak titulálok, mert a gonoszsággal azonosítom.

2023. jan. 1. 18:33
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

Az orvos: tetszene, jó lenne egy ilyen nőt megismerni. Sokat voltam kiskoromban kórházban, így kicsit ismerős a terület.

A tesitanár: tetszik, ha egy nő sportol valamit, vagy oktat valamilyen sportot. Tetszik, ha hajlékony, mozgékony, vagy épp a sportból adódóan pl.: harcias.

A gyógytornász: is tetszik, mert volt alkalmam járni gyógytesire, így tudom, mit tudnak a gyógytornászok.

A filozófus: is tetszik, kedvenc tantárgyam volt a fősulin. Az élet dolgairól tudnánk eszmét cserélni legalább. (F40)

2023. jan. 1. 19:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik inkabb pozitiv, ezek normalis munkak. A tesitanar mondjuk inkabb full semleges.
2023. jan. 1. 20:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Már sehogy, mert sokan vannak a környezetemben, velem együtt, akik szakmát váltottak.
2023. jan. 1. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

Orvos:pozitív

Legtöbb diplomás: semleges

Negatív: politikus, színész, coach, zenész.

A nem diplomás nem negatív, mint ember, de alapból diplomás társat választanék.

50N

2023. jan. 1. 23:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!