Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi szakmák pozitívan, negatívan , vagy semlegesen hatnak rád egy férfival/nővel való ismerkedésnél?
Pl ha megismerkedsz valakivel és hallod hogy orvos/mérnök/vegyész/biológus/ügyvéd/magyartanár/matektanár/programozó/tesitanár/gyógytornász/logopédus/filozófus, akkor mi jut róla eszedbe, járnál vele?
Ilyen válaszra gondolok, pl. pozitív ha orvos, semleges ha ügyvéd, de negatívum ha tesitanár (mondjuk mert nem szeretném ha a párom folyamatosan sportolni járna) - ez szigorúan csak példa.
Elméleti a válasz, mert nem nagyon ismerkedem (hidegen hagy)
De amely szakmák szörnyű jellemmel járnak általában: újságíró, paparazzo, "emberjogi aktivista", "civil szervezet elnöke", bankár, apeh/nav ellenőr, politikus, tornatanár és persze mind között a legalja: a vőfély!
Nekem egyedül a programozó negatív, akiket eddig megismertem, az mind az a tipik szociopata/introvertált fura külsejü, hülye ruhákat hordó müveletlen, buta kocka volt. Magyartanár passz, csak a neten láttam párat, inkább kevésbé szimpatikusak, én nem magyarországi vagyok, úgyhogy eleve kizárt, hogy valaha összejöjjek eggyel. Tesitanárok szintén nem az intelligencia csúcsa, kihagynám azt is. A többi mind pozitív a számomra, lefedi a baráti köröm/rokonságom.
N
Engem pl az edző, nőgyógyász, masszőr szakma kissé zavarna, tudom hogy nem ettől csal vagy nem csal valaki de én nagyon féltékeny lennék.
A többi szakma nem annyira érdekel csak szeresse amit csinál, akarjon feljődni.
5.
Tornatanárból kettő főtípust különíthetünk el.
1.Az alkoholista (a gyerekek általában kedvelik, mert nem csinál semmit, viccesen sztorizgat, lekenyerezhető némi házipálinkával)
2.Az idegbeteg (na, őt nem szokás szeretni, mert mindig üvölt, teljesítmény-kényszeres, mindig látványosan duzzadt erekkel mászkál, síp és stopper kötelezően a nyakában)
"A Gabi bácsi számon tartja magában a tériszonyos arcokat, és egy rendező alaposságával teremti meg a helyzetet, amikor legalább 10-15 fős lánycsoport előtt tudja kifüttyenteni magából, hogy "na, Jokonicsy fiam, szaladjatok szépen fel a Tímárral együtt, nyissátok ki az ablakot, ne hagyjunk itt pumaszagot a kishölgyeknek!"
A győzelem napja ez a Gabi bácsinak, ahogy a két arc görcsös, remegő lábakkal, vörös fejjel húzza fel magát a párkányra."
"tipik szociopata/introvertált fura külsejü, hülye ruhákat hordó müveletlen, buta kocka volt."
Ennél szebb bókot talán még sosem kaptam az életben. :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!