Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31ik szilvesztert nő nélkül tölteni már olyan keserűséget hoz egy férfira, hogy hiába próbálkozik nőknél az látszik rajta?
"
5/33 anonim ***** válasza:
44%
Megismétlem, 🙄🙄🙄
"
De hát írtam is, hogy megismétlem.
???
Nézd, az egyik válaszodból - ahol kreáltál nekem egy személyiséget, majd megharagudtál erre a kitalált személyre - kiderült, hogy neked most fáj a magány, és elképzeled, hogy én vagyok az a formás seggű, buta, affektálva vinnyogó cuni, aki középiskolában vagy kinevetett, vagy észre sem vett, és jólesik kicsit kiadni a feszkót. Oké.
Viszont azt hadd mondjam el, és nem kell reagálnod rá, de szerintem a javadat szolgálná, ha elgondolkodnál rajta egy percet, hogy vagy változtatsz, vagy jövőre a 32. eseménytelen évedről írsz ki kérdést.
Változni kuurva nehéz. Elbasznak a szüleink, elbasznak a suliban, ezzel megyünk el otthonról, párkapcsolatokba, munkába. És nagyon könnyű mindenki másra dühösnek lenni. Nagyon kényelmes a felelősséget nem vállalni. De ennek a kényelemnek az az ára, hogy nem kapod meg, amit akarsz.
Akár külsőre, akár belsőre változni baromi nehéz. Külsőre 38 kilót adtam le, piszok nehéz volt, mert a kaja máig olyan nekem, mint a drog, de lófaasz volt ahhoz képest, amit egy szimpla belső változás igényel. Példát is tudok mondani: nekem arra, hogy megszólított egy idős nő az utcán, hogy merre van a patika, az volt az első reakcióm, hogy sóhajtok egy nagyot, és türelmetlenül végighallgatom, arra gondolva, mit akar ez az idióta. És utána szarul éreztem magam, hisz nem volt a néniben rossz szándék, de mégis bennem volt ez az első reakció. És mire átprogramoztam magam, hogy enyhe mosollyal fogadjam az elveszett néniket - amitől utána tök jól éreztem magam, volt egy pozitív interakcióm, és segítettem valakinek - majdnem vért hánytam. Pedig fogyás közben is volt olyan, hogy 3 hónapig nem mozdult a súlyom, és úgy voltam vele, ez a sorsom, mindig dagadt leszek, de az jobban fájt, hogy nem akarok szar ember lenni. Hogy a fejemben olyan jó ember vagyok, miért nem tudok az lenni az életben is.
Szerintem kupi van a fejedben. Rendet kéne raknod, a saját lelki békéd miatt kéne változtatnod, mert ha erre a kupira szerzel egy barátnőt, nem fogsz megváltozni. Nincs a világon olyan dolog, ember, film, mondat, akármi, amitől azonnal megváltozol. Ez egy folyamat, amit folyamatosan elbuksz, de egyre kisebbet fogsz esni, és a végén nem is emlékszel majd, milyen nehéz volt az eleje.
Igen, annyira átprogramoztad magad az elhízott gyűlölködő nőből magad, hogy egyből idehánytál 3 emojit, aztán még meg is ismételted, majd utána elkezdtél védekezni miután rájöttél, hogy sértegettél és gúnyolódtál. És most előadod, hogy megváltoztál.. ugyanmár.. mondtam, hogy magadat átverheted, engem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!