Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 31ik szilvesztert nő nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31ik szilvesztert nő nélkül tölteni már olyan keserűséget hoz egy férfira, hogy hiába próbálkozik nőknél az látszik rajta?

Figyelt kérdés
Inkább el se megyek sehova mert csak felmegy bennem a pumpa ha látom a sok párt csókolozni stb , régen is kellemetlen volt ott egyedül állni míg másokl a párjukkal ölelkeztek , ennyi idősen meg már pláne
2022. dec. 31. 19:38
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
Mit ismételtem?
2022. dec. 31. 23:23
 32/40 A kérdező kommentje:
2x írtad be
2022. dec. 31. 23:26
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
De mit?
2022. dec. 31. 23:27
 34/40 A kérdező kommentje:

"

5/33 anonim ***** válasza:

44%

Megismétlem, 🙄🙄🙄

"

2022. dec. 31. 23:33
 35/40 anonim ***** válasza:
63%

De hát írtam is, hogy megismétlem.

???

Nézd, az egyik válaszodból - ahol kreáltál nekem egy személyiséget, majd megharagudtál erre a kitalált személyre - kiderült, hogy neked most fáj a magány, és elképzeled, hogy én vagyok az a formás seggű, buta, affektálva vinnyogó cuni, aki középiskolában vagy kinevetett, vagy észre sem vett, és jólesik kicsit kiadni a feszkót. Oké.

Viszont azt hadd mondjam el, és nem kell reagálnod rá, de szerintem a javadat szolgálná, ha elgondolkodnál rajta egy percet, hogy vagy változtatsz, vagy jövőre a 32. eseménytelen évedről írsz ki kérdést.

Változni kuurva nehéz. Elbasznak a szüleink, elbasznak a suliban, ezzel megyünk el otthonról, párkapcsolatokba, munkába. És nagyon könnyű mindenki másra dühösnek lenni. Nagyon kényelmes a felelősséget nem vállalni. De ennek a kényelemnek az az ára, hogy nem kapod meg, amit akarsz.

Akár külsőre, akár belsőre változni baromi nehéz. Külsőre 38 kilót adtam le, piszok nehéz volt, mert a kaja máig olyan nekem, mint a drog, de lófaasz volt ahhoz képest, amit egy szimpla belső változás igényel. Példát is tudok mondani: nekem arra, hogy megszólított egy idős nő az utcán, hogy merre van a patika, az volt az első reakcióm, hogy sóhajtok egy nagyot, és türelmetlenül végighallgatom, arra gondolva, mit akar ez az idióta. És utána szarul éreztem magam, hisz nem volt a néniben rossz szándék, de mégis bennem volt ez az első reakció. És mire átprogramoztam magam, hogy enyhe mosollyal fogadjam az elveszett néniket - amitől utána tök jól éreztem magam, volt egy pozitív interakcióm, és segítettem valakinek - majdnem vért hánytam. Pedig fogyás közben is volt olyan, hogy 3 hónapig nem mozdult a súlyom, és úgy voltam vele, ez a sorsom, mindig dagadt leszek, de az jobban fájt, hogy nem akarok szar ember lenni. Hogy a fejemben olyan jó ember vagyok, miért nem tudok az lenni az életben is.

Szerintem kupi van a fejedben. Rendet kéne raknod, a saját lelki békéd miatt kéne változtatnod, mert ha erre a kupira szerzel egy barátnőt, nem fogsz megváltozni. Nincs a világon olyan dolog, ember, film, mondat, akármi, amitől azonnal megváltozol. Ez egy folyamat, amit folyamatosan elbuksz, de egyre kisebbet fogsz esni, és a végén nem is emlékszel majd, milyen nehéz volt az eleje.

2022. dec. 31. 23:55
 36/40 A kérdező kommentje:

Igen, annyira átprogramoztad magad az elhízott gyűlölködő nőből magad, hogy egyből idehánytál 3 emojit, aztán még meg is ismételted, majd utána elkezdtél védekezni miután rájöttél, hogy sértegettél és gúnyolódtál. És most előadod, hogy megváltoztál.. ugyanmár.. mondtam, hogy magadat átverheted, engem nem.

2023. jan. 1. 00:03
 37/40 anonim ***** válasza:
52%
35-ös jókat ír!
2023. jan. 1. 00:15
 38/40 anonim ***** válasza:
46%
A múlton nemigen lehet már változtatni, de a jövőt te írod. Én elvből nem akarok kapcsolatot. A múltam meghatározó része volt, hogy a nők megvetettek, kigúnyoltak. Felnőttként ez már nincs, de ez belémvésődött így már nem érdekel, még ha annak is tűnik, mert itt vagyok. Aztán mosolygok a galyrament kapcsolatokon, hogy abban a sztoriban én is lehettem volna szereplő. Megúsztam. Szóval csak optimistán! 34 éves vagyok. Szűz, de már ez sem izgat.
2023. jan. 1. 00:44
 39/40 anonim ***** válasza:
34%
Mi ez a szilveszter mánia?
2023. jan. 1. 09:37
 40/40 anonim ***** válasza:
37%
lehetne csőrike mánia is. vagy prérifarkas, a prérifarkas menő. főleg desperationben.
2023. jan. 1. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!