Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 31ik szilvesztert nő nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31ik szilvesztert nő nélkül tölteni már olyan keserűséget hoz egy férfira, hogy hiába próbálkozik nőknél az látszik rajta?

Figyelt kérdés
Inkább el se megyek sehova mert csak felmegy bennem a pumpa ha látom a sok párt csókolozni stb , régen is kellemetlen volt ott egyedül állni míg másokl a párjukkal ölelkeztek , ennyi idősen meg már pláne
2022. dec. 31. 19:38
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Ez hihetetlen, behány ide 3 emojit egy nő, jelzem, hogy nem kéne aztán újra megteszi és utána meg én vagyok kihozva itt is a szemétnek

2022. dec. 31. 20:32
 12/40 anonim ***** válasza:
53%
Jaj de kis kellemetlen mufurc vagy. Érdekes, hogy azt hiszed, a külsőddel van baj. Nem tudom, hogy nézel ki, de taszítasz.
2022. dec. 31. 20:35
 13/40 anonim ***** válasza:
45%
Külsőre és belsőre is nyomorék a kérdező. Látszik a szövegeiből.
2022. dec. 31. 20:37
 14/40 A kérdező kommentje:

Jólvan , ez kész vicc, tehát belém köttök, lehülyéztek, majd amikor reagálok rá kihozzátok úgy, hogy én vagyok a hülye , tipikus női viselkedés

Nem tudom ha te mondjuk moziban lennél és a mögötted lévő felállna és rád öntené a kóláját majd te elkezdenél emiatt kiabálni akkor kérdezgetnék, hogy mit hisztizel? Taszít ez a viselkedésed , viselkedj már

2022. dec. 31. 20:38
 15/40 anonim ***** válasza:
54%
Senki nem öntött le semmivel, ne legyél ennyire érzékeny. Te tettél fel kérdést.
2022. dec. 31. 20:41
 16/40 A kérdező kommentje:

Amire nem választol valaki hanem elkezdett gúnyolodni, amit megismételt, majd még mellé lett állva.

A leöntés egy hasonlat volt, de akkor ennyi erővel rajtad is elkezdenek gúnyolodni többen majd kiröhögnek és ha felhábordsz még leteremtenek hogy mit hisztizel , biztos jól éreznéd magad, főleg amikor pont, hogy segítséget kérsz

2022. dec. 31. 20:45
 17/40 anonim ***** válasza:
46%
Ha kiállok kérdezni vagy kérni valamit, és leöntenek, akkor vállaltam azt is. Ez nem a léleksimogató.
2022. dec. 31. 20:48
 18/40 A kérdező kommentje:

Valóban? Vállalod, hogy kiállsz kérdezni valahova ahol szabályok vannak és ott majd leönt téged a közönségből 1-2 idióta? Persze.

2022. dec. 31. 21:05
 19/40 anonim ***** válasza:
62%

HA kiállok, AZZAL vállalom. Ez az internet, jó reggelt. Azzal, hogy itt leírok bármit, vállalom, hogy valakinek nem tetszik, és belém köt.

A szabályzatban nincs semmi az emojikról.

2022. dec. 31. 21:09
 20/40 A kérdező kommentje:

Tehát szerinted válasz volt a kérdésemre 3 emoji? Nem csak gúnyolódás a kérdezőn? Illetve a válasz hiánya?

2022. dec. 31. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!