Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31ik szilvesztert nő nélkül tölteni már olyan keserűséget hoz egy férfira, hogy hiába próbálkozik nőknél az látszik rajta?
Ez hihetetlen, behány ide 3 emojit egy nő, jelzem, hogy nem kéne aztán újra megteszi és utána meg én vagyok kihozva itt is a szemétnek
Jólvan , ez kész vicc, tehát belém köttök, lehülyéztek, majd amikor reagálok rá kihozzátok úgy, hogy én vagyok a hülye , tipikus női viselkedés
Nem tudom ha te mondjuk moziban lennél és a mögötted lévő felállna és rád öntené a kóláját majd te elkezdenél emiatt kiabálni akkor kérdezgetnék, hogy mit hisztizel? Taszít ez a viselkedésed , viselkedj már
Amire nem választol valaki hanem elkezdett gúnyolodni, amit megismételt, majd még mellé lett állva.
A leöntés egy hasonlat volt, de akkor ennyi erővel rajtad is elkezdenek gúnyolodni többen majd kiröhögnek és ha felhábordsz még leteremtenek hogy mit hisztizel , biztos jól éreznéd magad, főleg amikor pont, hogy segítséget kérsz
Valóban? Vállalod, hogy kiállsz kérdezni valahova ahol szabályok vannak és ott majd leönt téged a közönségből 1-2 idióta? Persze.
HA kiállok, AZZAL vállalom. Ez az internet, jó reggelt. Azzal, hogy itt leírok bármit, vállalom, hogy valakinek nem tetszik, és belém köt.
A szabályzatban nincs semmi az emojikról.
Tehát szerinted válasz volt a kérdésemre 3 emoji? Nem csak gúnyolódás a kérdezőn? Illetve a válasz hiánya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!