Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 31ik szilvesztert nő nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31ik szilvesztert nő nélkül tölteni már olyan keserűséget hoz egy férfira, hogy hiába próbálkozik nőknél az látszik rajta?

Figyelt kérdés
Inkább el se megyek sehova mert csak felmegy bennem a pumpa ha látom a sok párt csókolozni stb , régen is kellemetlen volt ott egyedül állni míg másokl a párjukkal ölelkeztek , ennyi idősen meg már pláne
2022. dec. 31. 19:38
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
59%

Válasz volt, én írtam, de ha akarod, kifejtem.

- szilveszter nő nélkül: te is az vagy, akinek a szilveszter valami görcsös bulizásról szól, valamilyen hirtelen jött vészhelyzet, amikor fontosabb, hogy csajod legyen, mint egy átlagos május 26-án

- felmegy benned a pumpa mások boldogsága láttán: milyen ember az ilyen? Milyen lehet kapcsolatban? Ha szeretne valamit, nem sikerül, de másnak igen, akkor úgy jön haza, hogy csapkod, mindenkit utál, pofákat vág? Kellemes lehet.

- "nem olyan kinézettel születtem": uuggghhh. Nyilván a napjaid nagy részét online fórumokon töltöd, hogy ezt a szarságot tudd csak idehányni.

Mert aki képes az önreflexióra, az ennél tovább gondolja a dolgokat, nem akad le az első, látszólag önhibán kívüli dolognál, hanem mélyebbre ás. És pontosan érti három szemforgató emojiból, hogy mi a probléma, ahogy lefogadom neked, hogy a választ olvasókból pár ember minimum értette. Pontosan ezért születtek meg az emojik.

2022. dec. 31. 21:26
 22/40 A kérdező kommentje:

Mivel ma van szilveszter erre utaltam, de mondhattam volna, hogy karácsony,szülinap,névnap,húsvét,augusztus 20, nyári szabadság, esős nap, napos nap nő nélkül, tudod ez ilyen csak nehéz átérezni ha valaki nőnek születik

Nem a más boldogsága miatt a saját magam boldogtalansága miatt. Nyilván frusztráló érzés, mintha te mindig úgy mennél el éhesen egy étteremben, hogy körületted mindenki a finomabbnál finomabb ételeket eszi te meg ülsz a sarokba és nézed , étel nélkül, éhesen

Nem talált, napjaim nagy részét munkával töltöm kivétel ilyenkor ünnepek alatt , tudod mikor mondod te még, hogy "uuggghhh" amikor meglátsz egy férfit aki nem tetszik neked és kiröhögitek a barátnőiddel, hogy néz ki. Felszínesek vagytok miközben tagadjátok, ennyit erről a nagy bemondásodról..

2022. dec. 31. 22:03
 23/40 anonim ***** válasza:
81%
Még van időd felhívni egy prostit rosszlányokról ha mindenkép nővel akarod tölteni a szilvesztert.
2022. dec. 31. 22:25
 24/40 A kérdező kommentje:

Nem dugásról beszélek , párkapcsolatról. Azt a részét tudom, hogy el tudom intézni ezzel bár az utóbbi pár évben nem éltem vele, régebben sokat jártam ilyen hölgyekhez.

2022. dec. 31. 22:33
 25/40 anonim ***** válasza:
42%
Hát ha nem is keserűséget, inkább belefáradást. Mondjuk engem eleve taszítanak a szórakozóhelyeken lévő részeg nők, nem is bírnék így felszedni ilyeneket. Mert látom, hogy az alkoholtól kb. bárki rájuk mehetne, az nekem nem valós visszaigazolás, hogy bejöttem neki, és nincs is lelkületem kihasználni za ilyen csajokat...
2022. dec. 31. 23:00
 26/40 anonim ***** válasza:
54%

"tudod mikor mondod te még, hogy "uuggghhh" amikor meglátsz egy férfit aki nem tetszik neked és kiröhögitek a barátnőiddel, hogy néz ki"

Mondom én, hogy incelfórumozol. Képzeld el, aki nem tetszik, azt nem veszem észre. Arra nem reagálok. Biodíszlet. Mint egy idős néni vagy egy kiskutya, esetleg egy fa. Nem tűnik fel, hogy ott van, egy a sok közül. Tudom, hogy elképzeled, hogy ha negatívan is, de reagál rád bárki, mert az is jobb, mint az ignorálás, hogy leszarják, hogy a világon vagy. Pedig ez történik.

"Felszínesek vagytok"

Egyedül ülök itt, ne többes számozz.

És imádom, mikor ilyen hamar bebizonyosodik, hogy nem a pofád ronda, hanem a személyiséged. Thanks for playing.

2022. dec. 31. 23:02
 27/40 A kérdező kommentje:

Igen, persze, jól mutatja ezt a "ami nem érdekel/nem tetszik nem veszem észre" dolgot, hogy egy kérdés alá nem válaszoltál hanem behánytál pár emojit megalázásként. Magadnak még erőltesd, hogy meggyőzd magad, de engem ne próbálj meg meggyőzni tudom mi a szitu

2022. dec. 31. 23:09
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

Add lejjebb a kulsovel szemben tamasztott elvarasaidat!!!!!!

Ennyire egyszeru!

Szivesen

2022. dec. 31. 23:11
 29/40 anonim ***** válasza:
53%

Úristen... 😄

Ugye az megvan, hogy az oldalon mindenki betűk halmaza? Nem látlak, nem a külsődre reagálok, hanem a belsődre, arra, amit írsz.

A kérdés érdekelt. Az utcán random ember nem. Ezen mi fura?

2022. dec. 31. 23:16
 30/40 A kérdező kommentje:

Nem mosod ki magad, más előtt, magad előtt eljátszhatod talán el is hitetheted magaddal, de az a megalázás, hogy nem egyszer csak beírtad, hanem visszatértél és megismételted az mindent elmond rólad és a jellemedről.

2022. dec. 31. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!