Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha a randin a pasi közölné, hogy ő incel?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 14:19
31/35 anonim válasza:
29.
"az megint más kérdés, hogy itt mi számít önhibának, mert a magukat incelnek nevezők többsége prostit ki tudna fizetni"
Gyakorisék szerint "AZ NEM ÉR!!!" :D Mindig változik a jelentéstartalom, ahogy épp a használónak ideális.
32/35 anonim válasza:
31: éppen ezt írtam, csak gondolom a csajok nézik, kérdezik a randin, hogy mikor kefélt utoljára, kb mint az anyagi helyzetet meg az intim méretet, aztán ha nem megfelelő az adat akkor felállnak és otthagyják. Az azért elég durva lenne. Én csak azt írtam, hogy az incel definíció szerint micsoda, illetve hogy én mint incel, nekem milyen a kapcsolatom a nőkkel. Az egyik azért egy kicsit szigorú, lehet hogy velem nem állnak szóba a csajok, de nem hiszem hogy mástól kérdezgetik, hogy mióta nem szexelt.
33/35 anonim válasza:
32: ez merő fantazmagória / annak a fantáziálása, aki baromira nem ismeri az őt körbevevő környezetet, vagy direkt esze semmi, dugd meg jól, látványosan buta vagy proli nőket hajkurászik csak. A legtöbb nő nemhogy nem kérdez rá f...méretre randin, de még parázik is, nehogy szóba kerüljön bármi kétértelmű, nehogy k...nak vagy szabadosnak gondolja a randipartner. Legtöbb randin, főleg elsőn, tök normális, lájtos, kedves témák kerülnek általában szóba (hobbik, filmes / zenei ízlés, utazások, tervek, programok, vicces személyes sztorik).
34/35 anonim válasza:
32.
Gyakorin és reddit-en kívül soha senkit nem neveztek még incelnek, pláne valaki saját magát. Legalábbis én nem hallottam vagy beszéltem olyannal akivel ez megtörtént volna. Csak itt meg a reddit-en olyan népszerű ez, sokszor inkább csak mezei sértésként fut, aki meg magára alkalmazza az ilyen kis nyüszi, nem több.
35/35 anonim válasza:
"Megkérdezném tőle, miért ezt a szót használja, és egyetért-e az ilyen tipikus incel lózungokkal (minden nő k...a, minden nő pénzéhes, minden nőnek csak a 190 centis latin macsó kell, be kellene telepíteni 3. világ beli nőket stb.)... ha tipikus "nőgyűlölő vagyok, de b...ni azért jó lenne, de nem akarok érte fizetni" incel, akkor otthagyom. Ha csak nem jött neki eddig össze semmi, de amúgy tiszteli a nőket és normális, adok neki egy esélyt."---Részemről még soha nem láttam olyan incelt, akire a leírtak eleje vonatkozna, sőt még hallomásból sem tudok 1-ről sem, de lehet csak én nem járok a "megfelelő" helyre :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!