Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a nők tudtára azt, hogy van 15 millió forint a bankszámlámon?
40.
De te pont nem. És ennyi pénzzel is annyira futja, hogy a gyakorin irkálsz, ahelyett hogy a "létező" vagyonod élvezd, és éld az életet. Teljesen hihető.
Ebbol is latszik, hogy a vilagon nem volt soha kozotok egy gazdagabb emberhez sem, es csak abbol indultok ki, ahogy Dagobert bacsi uszik a penzeben🤣
Mi az, hogy elvezem a letezem a letezo vagyonom? Nezegessem ot percenkent a bankszamlamat es elvezkedjek rajta?
Esetleg tisztogassam a szefemben az aranytomboket? (Nem, nincsenek aranytombjeim.) Ha epp semmi dolgom, akkor celtalanul kocsikazzak a draga autommal? (Am nem en vagyok az autos valaszolo.) Vagy mi ez az elvezem a vagyonomat marhasag? Elvezem minden pillanatban, nyugi, mindegy mit csinalok kozben.
42.
És még mindig arra futja, hogy itt írogass, előadd a "nekem ennyi meg annyi pénzem van" dumát, ahogy a telepi romák szokták.
Epp raerek. De nyugi, mindjart megyek, mert 7 orakkor mindig gyonyorkodok fel orat a garazsban allo autoimban. Utana kivulrol szemlelem a hazamat, hogy ez igen, milyen nagy, milyen draga volt. Aztan lehet elmegyek es veszek le egy kis keszpenzt, csak hogy le tudjak ulni otthon es szamolgathassam, sorba rendezhessem oket. Kozben bekapcsolok szigoruan klasszikus zenet, es whiskeyt szurcsolok, mikozben a butoraimat simogatom es bamulok a semmibe, es szigoruan csak olyan gondolataim vannak, mire koltsem a penzem holnap.
Vagy nem tudom, mit kene csinalnom, ami eleg autentikus lenne.
Miért kellene ezt elmondanod? Van fogalmad róla, hogy manapság ez milyen kevés pénz??
Miért hiszik azt az emberek, hogy azzal jól járnak, ha csak a testükért, pénzükért fogják elviselni őket? Aztán meg szidod a nőt, ha elfogyott az a kis pénzed... Csak ne lepődj meg.
cSODÁLKOZOM, HOGY A 20+ centis gyakoris átlagméret elmaradt.
Meg nőként a tökéletes iskola, tökéletes munkahely, tökéletes férj, tökéletes gyerekek :D
Én 10millióval csak a seggem törlöm ki naponta, aprópénzes prolik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!