Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a nők tudtára azt, hogy van 15 millió forint a bankszámlámon?
Na akkor azoknak akik szerint kevés ez a megtakarítás:
Nem értem miért írjátok ezt amikor az átlag magyar fiatalnak még 1 millója sincs egyben a számlán
( [link]
Bár mondjuk nem tudom mit várjak azon a fórumon ahol a trollok szerint a nettó 600as fizu az átlag miközben a valóság ez:
(átlagh fizetés alatt az országos átlagra gondolok)
20.
Öcséjm, az kevís! Itt ez zsebpénz, a havi villanyszámla többe kerül! Nem hagytál le két nullát mögüle?!
Ez az Edricus évek óta itt vergődik ahelyett, hogy magába invesztálna némi időt és energiát. Bárhányszor felnézek hónapos kihagyásokkal, mindig szembe jön.
Az ilyen vesztes prolik életükben nem láttak még hét számjegyű összeget sem egyben, persze hogy nem hiszik el hogy van, akinek adatott.
23.
Ó, a szokásos személyeskedés, mint "ellenérv". Ez igen.
Amúgy volt egyben annyim, egy időben 2 millió és 300 ezer volt a megtakarításokból, de ez nem 70, 100 meg 834789279 millió, mint amiket itt benyögnek. Esetleg akkor hihető, ha ezt valami ötvenen felüliek írják.
En a 100 millios pasinak adok igazat. Valoban nem kell emliteni, tenyleg latszik rajtad ha megteheted, h jol nezh ki. 😉
Es en nokent nem is lennek kivancsi milyen osszeg van a szamladon, ez a te dolgod, ne ezhel akarj valakit elcsabitani. Hidd el, ez csak a felszines noket erdekli, azok meg le vannak tojva....nemde?! 😊
35N
Vannak akik dolgoznak, nem csak gyari munkasok es munkanelkuliek latogatjak az oldalt, barmilyen meglepo.
Vagyunk paran, akik tanultunk es jo donteseket hoztunk🙂. En is kevessel kezdtem, de nem elbsztam mindenfelere, hanem utanajartam, mibe erdemes invesztalni, hogy tobb legyen. Nem vettem azonnal uj tevet, uj autot, draga kajakat, meg minden lofszt.
Ennyiért vettem kocsit.
Hidegen hagyna, h a másiknak mennyi pénze van egészen addig, amíg nem húzna vele vissza.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!