Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha állandóan elutasítanak a nők, és már nem akarok odamenni mert állandóan pofára esek?
Minap is megtörtént, odamentem és a két csaj között az egyik totál be volt állva. Odamentem megkérdezni hogy segíthetek - e? A válasz az volt hogy nem. Annyit mondtam neki hogy jól berúgott. Erre a józanabbik megszólal nekem, hogy; ,,És neked mi a fasz közöd van hozzá" ? Ezzel a beszolásával ott hagytam a francba őket. Nem hinném hogy bármi rosszat mondtam volna. Ronda sem vagyok, még sem kellek a kutyának se 25 évesen. Nem tudom hol lehet ismerkedni, de többet nem fogom elégetni magam az már fix!
25F
Itta nővel nem ismerkedünk, max megdugjuk. Ittasan sem ismerkedünk, mert sz@r belépő lehet egy amúgy jónak igérkező kapcsolatnál.
Ezt a kettőt nem szabad megszegni, és jönni fog a "csoda". Viszont, ha nem veszel lottóz, biztos nem fogsz nyerni.
Szerintem - A KARÁCSONYI IDŐSZAK KIVÉTELÉVEL(!) - nyugodtan elmehetsz egyházi közösségekbe.
Sajnos érzékeltem, hogy az "isten mindent megbocsát, és mindig" attitűd egyesekkel van. Főleg ilyenkor. Képmutatás!
Valamelyik történelmi jelentőségű egyházhoz csak tartoztak valamikor a felmenőid. Fiatal vagy még, BÁRMI(!) lehet az életeddel.
Akár HIVATÁSVÁLTÁS(!) is. Elmehetsz lelkigondozónak, mentálhigiénés tanácsadónak, papnak, lelkésznek, stb.
Támogatom a 16-os hozzászólást!
Sajnos még 23.-án - talán valamikor a délutáni órákban lehetett, mert kicsit kiesett az időérzékelésem tegnap óta - szóval FÉNYMÁSOLÓ SZOLGÁLTATÁST(!) igénybe véve próbáltak velem ismerkedni.
Mondanom sem kell, hogy rájöttem az "ismerkedési" TRÜKKRE(!) és inkább hátat fordítottam az illetőnek -vissza se néztem. Akármennyire udvarias volt, BIZTOSAN(!) csak unalmas kalandozást akart volna a manus...
Tehát érdemes helyén kezelni a dolgokat.
13-as válaszoló voltam.
Középkorúként nem akarok túl fiatal partnert. (Nem gondolom, hogy a jóval fiatalabbak a "tenyerükön hordoznának".)
Esetleg a velem egykorúak. Fiatalabbaktól nem akarom elvenni az esélyt családalapításra például. Legyen előzékeny az ember.
De ez szerintem ne legyen téma, hogy ki mit várna el a másiktól! Ez egyáltalán nem kellene, hogy vitafórum legyen.
üdv:
17-es válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!